2777
2789
موقع تولد دو کیلو و ۷۰۰اتفاقا دخترمم به خودم رفته کلا لاغره

بچه های منم اول لاغر دنیا میان بعدش نرمال میشن 

موقع دخترم ۸ کیلو اضافه کردم ۲۸۵۰ بود

پسرم ۱۴ کیلو اضافه کردم ۲۵۰۰ بود😶‍🌫️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه های منم اول لاغر دنیا میان بعدش نرمال میشن موقع دخترم ۸ کیلو اضافه کردم ۲۸۵۰ بود پسرم ۱۴ کیلو اض ...

اشکالی نداره مهم اینه بچه سالم باشه

من سر بارداری خیلی حرص خوردم وزن نمیگرفتم دکتر مرتب منو میفرستاد سونو داپلر،همش استرس و نگرانی

بعد تولد هم همش استرس اینکه چرا بچه لاغره و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه که خدا لعنت کنه حرف مردمو که همش دخالت میکنن،انقد که همه میگفتن وای چقدر دخترت کوچولو مونده و .... منو همسرم فقط اذیت شدیم بعدا دیدیم ژنتیکی و خداروشکر مشکلی نداره،ولی خیلی اذیت شدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکالی نداره مهم اینه بچه سالم باشهمن سر بارداری خیلی حرص خوردم وزن نمیگرفتم دکتر مرتب منو میفرستاد ...

دقیقا همسایه مادرشوهرم اومد خودش صد کیلو وزنشه هزار بار جلو همه گفت وااای چقدر ریزه چقدر ضعیفه ، اخرش خودش هم باردار شد با اون هیکل بچش شد ۲۶۰۰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا همسایه مادرشوهرم اومد خودش صد کیلو وزنشه هزار بار جلو همه گفت وااای چقدر ریزه چقدر ضعیفه ، اخر ...

آخه جالب اینجاست خودمو شوهرمو دوتا خواهر شوهرام واقعا لاغریم و استعداد چاقی نداریم بعد مادرشوهر به سه تا بچه خودش نگاه نمیکنه و انتظار داره بچه صدکیلو باشه و چاق

آخه جالب اینجاست خودمو شوهرمو دوتا خواهر شوهرام واقعا لاغریم و استعداد چاقی نداریم بعد مادرشوهر به س ...

معمولاً اکثر مادرشوهرا توقع دارن نوه تپل داشته باشن

واسه ما که همه نوه هاشون زیر سه کیلو بودن حداقل هفت هشت تاشون خخخ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40