2777
2789

تعهدی نزن

مگر قصد مهاجرت به هیچ وجه نداری حتی احتمالشم نمیدی که شاید ده سال دیگه بخوای مهاجرت کنی

و واقعا دیوانه وار رشته رو دوست داری به هیچ رشته ای جز اون نمیتونی فکر کنی

ثبت است بر جریده ی عالم دوام ما...
تعهدی نزنمگر قصد مهاجرت به هیچ وجه نداری حتی احتمالشم نمیدی که شاید ده سال دیگه بخوای مهاجرت کنیو وا ...

حقوق ثابت برام مهمه و عاشق رشته پزشکی ام یعنی دیوانشم و خوب نه به هیچ عنوان قصد مهاجرت ندارم 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوق ثابت برام مهمه و عاشق رشته پزشکی ام یعنی دیوانشم و خوب نه به هیچ عنوان قصد مهاجرت ندارم

چی بگم عزیزم

منم قصد مهاجرت ندارم ولی از اونجایی که شرایط کشور معلوم نمیکنه میگم شاید پنج سال دیگه نظرم تغییر کنه برای همین تعهدی خیلی نمیپسندم

بستگی به منطقه محل اشتغالت داره که محروم باشه یا نه ولی کف حقوقش از20تا 25

الان پرستار این حقوق میگیره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
چی بگم عزیزممنم قصد مهاجرت ندارم ولی از اونجایی که شرایط کشور معلوم نمیکنه میگم شاید پنج سال دیگه نظ ...

موفق باشی عزیزم تراز کلت چند شد ؟

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶
پزشکی تعهدی چیه و با رتبه ی چند اوکی میشه توضیح میدی لطفا

پزشکی تعهدی رتبه بالاتری میگیره مثلا من ساری هستم تا هزار و پونصد روزانه میگیره یهو پنج و سیصد پنج و پونصد تعهدی میگیره تو یه کلاس هم با روزانه میشینه

ولی میره دفترخونه سفته و امضا اینا

اجازه مهاجرت تا زمانی که تعهدش تموم شه نداره

باید یک و نیم برابر مدت تحصیل که برای پزشکی یچیزی حدود نه تا دوازده سال هست رو برای دولت کار کنه جایی که دولت مشخص میکنه میتونه توی سه تا بخش ارتش سپاه یا نیروی انتظامی باشه و تا موقعی که نصف تعهدش و کار نکرده باشه اجازه خوندن تخصص نداره

انصراف ازش هم تقریبا نشدنیه و جریمه سنگین داره

2810