بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چ جالب 12ساله عضوی بعد عکس خودتم گذاشتی من شبیه پروفایلمم ولی اصلا دوست ندارم شناسایی بشم
کسی اینجا نمیشناستم بشناسه هم میترسن ازم جرعت ندارن چیزی بگن.کلا به کسی رو نمیدم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خب الان با عکس چشم ابروی شما و منو بقیه کسی تحریک میشه؟یا چیزی درونش پیش میادیا شناسایی میشه؟؟؟
صلاح مملکت خویش خسروان دانند فقط لطفا اگه عکساتون تو گوگل موند یا پخش شد تاپیک نزنید مارو حرص بدین
باتشکر
🧡زهرا سادات خانومم🥰👋 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋 این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖 دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋