2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میفرماااایید؟؟این پبج لو رفته ی وقیحه همونی که عکسارو پخش میکنهhttps://s8.uupload.ir/files/ad9f6 ...

خب الان با عکس چشم ابروی شما و منو بقیه کسی تحریک میشه؟

یا چیزی درونش پیش میاد

یا شناسایی میشه؟؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چ جالب 12ساله عضوی بعد عکس خودتم گذاشتی من شبیه پروفایلمم ولی اصلا دوست ندارم شناسایی بشم

کسی اینجا نمیشناستم بشناسه هم میترسن ازم جرعت ندارن چیزی بگن.کلا به کسی رو نمیدم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خب الان با عکس چشم ابروی شما و منو بقیه کسی تحریک میشه؟یا چیزی درونش پیش میادیا شناسایی میشه؟؟؟

صلاح مملکت خویش خسروان دانند فقط لطفا اگه عکساتون تو گوگل موند یا پخش شد تاپیک نزنید مارو حرص بدین

باتشکر

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

چرا لبخند نمیزنی؟پوستتم اگه فیل تر نباشه قشنگهوقتی میدونی قشنگی چرا نمیخندی عزیزم

نه فی لتر نیس با گوشی مدل پایین عکس گذاشتم  

بهم میگن فکر میکنیم روسی هستی . 

هیچی برا خندیدن ندارم دیگه 

دل ب کسی دادم ک همه جوون و تنم شد ..... ولی مال من نشد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
نه فی لتر نیس با گوشی مدل پایین عکس گذاشتم بهم میگن فکر میکنیم روسی هستی . هیچی برا خندیدن ندارم ...

میشه ببینم چشاتو ؟

و زمانی که همه عاشق خنده هایش می‌شوند او برای کسی صبر میکند که عاشق زخم هایش شود 💚🌱
مرسی عزیزم . هنوز کم سن و یالم احساس میکنم بزرگتر بشم زشت میشم🤦🏻‍♀️😁

نه معلومه سنت کمه ولی همینجوری بزرگ میشی نگران نباش

فقط نزار پوستت خراب شه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2810