2777
2789
اخه مشکل اینجاس خودمونم که کلی درس خوندیم اخرش یا بیکاریم یا خانه دار حالا یکسال دیرتر یا زودتر چه ف ...

خب بفرستش پیش دبستانی آماده میشه

شوهرم نظرش مثل شما هست ولی پسرم خیلی به درس و کتاب علاقه داره و من میگم باید حقش رو ازش نگیریم و قانونی بفرستیم فردای قیامت ازمون شاکی نشه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری به مشکل میخورن ؟

پسرا تا پایان نوزده سالگی مهلت دارن برای سربازی اقدام کنن یعنی اگه سال اول توی کنکور قبول نشن یک سال دیگه مهلت دارن که کنکور بدن و برن دانشگاه. اگه همینجوریش دیر رفته باشن اون مهلت از دست میره و اگه بلافاصله دانشگاه نرن باید برن خدمت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پسرم نیمه اولیه و تازه مرداد ۶ سالش شده از طرفی آبان زایمانمه میخاستم نفرستم اما دوستان نی نی سایتی مجابم کردند ک بره و عقب نمونه منم با مشورت همسر بردم ثبتنامش کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
بالاخره نیمه اولیا زود میرن یا نیمه دومیا دیر؟شما هنوز اینو نمیدونی به هرحال صلاح با خودتونه

چیزی که میدونم اینه که نیمه اولیا زودتر از ۶ سال تمام میرن و نیمه دومیا دیرتر پسر من الان با بچه های نیمه دوم ۹۷ باید بره و اونا واضح ازش بزرگترن 

مشکل اینجاس که نمیدونم دقیقا قراره از چی عقب بیفته بعدم نیمه دومیا که یکسال دیرتر میرن از چی عقب میف ...

اگه میدونی تواناییش داره بزار بره ولی اگه میدونی از همسناش عقبتره نفرستش

من پارسال دخترم فرستادم ولی دیدم تواناییش نداره دیگه نزاشتم بره امسال میره اول و خیلی از تصمیمم راضیم

تو یکسال واقعا این همه بچه قوی میشه چه فکرایی که میکنین

فکر نیست واقعیت دارم الان می بینم من اگه پارسال برده بودمش سنجش مطمنم ردش می کردن اما امسال با خیال راحت رفتم مضافا اینکه بچم هشت ماهه دنیا اومد 

تو همین یکسال که میگین بچه ی ما از نیمه دومیا کوچیک ترن و به خاطر اینکه اونا بزرگترن و خیلی چیزای بی ...

بالاخره تو دوست آشنا اقوام میپرسن که رفت مدرسه؟ یا چندساله؟یا کلاس چندمه؟بالاخره پسرتون متوجه میشه که یکسال دیرتر رفته همیشه تو ذهنش میمونه که یه چیزی از بقیه کم داشته یا توانایی نداشته که بره

عزیزم ب توانایی بچه خودت نگاه کناگه امادگی جدایی از شما رو نداره یا خدای نکرده از لحاط یادگیری و تکل ...

۲۵ تیر ۹۸ هس از نظر جثه کوچیک تر هس و اینکه یه سری حروف رو هنوز اشتباه تلفظ میکنه ولی هوشی خوبه اما از نظر اجتماعی خیلی حساسه 

بالاخره تو دوست آشنا اقوام میپرسن که رفت مدرسه؟ یا چندساله؟یا کلاس چندمه؟بالاخره پسرتون متوجه میشه ک ...

خب به نظرتون اگه بره و نتونه و عقب بمونه چی اون وقت خجالتش و سرخوردگیش براش بیشتر نیس؟به نظرم که خودم که نیمه اولی بودم همیشه حس کوچیک تر از بقیه بودنو داشتم و واضح میدیدم که نیمه دومیا از من خیلی بهتر تصمیم گیری میکنن و قدرت اجتماعی بالاتری دارن 

این که حروف رو اشتباه تلفظ میکنه باید ببریش گفتار درمانی که درست بشه

بردمش مشکلی نداشت و فقط گقتن باید باهاش کار کنین و چون تو جمع نبوده بهتره بیشتر وارد اجتماع و جمع بشه 

خب به نظرتون اگه بره و نتونه و عقب بمونه چی اون وقت خجالتش و سرخوردگیش براش بیشتر نیس؟به نظرم که خود ...

عزیزم شما خودت باید شرایطش بسنجی الا پیش دبستانی میره؟مشکلی داره؟بخدا من پسرم نیمه دومی بود اما نیمه اولی ها ی کلاس خیلی بهتر بودن بستگی به هوش و شرایط اجتماعی داره

2810