2777
2789
خوب چرا دیرتر بره حیفه یکسال عقب میوفته

مشکل اینجاس که نمیدونم دقیقا قراره از چی عقب بیفته بعدم نیمه دومیا که یکسال دیرتر میرن از چی عقب میفتن؟و اینکه اگه بره اول و مجبور بشه اولو دوبار بخونه که خیلی بدتره تا فهم و درکش بالاتر باشه و وارد اول بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا این کارو میکنید؟خیلیا جهشی میخونن. همه دنبال اینن سریعتر جلو برن اگه بچه از لحاظ هوشی مشکلی ندار ...

چه میدونم آخه بعضیها فکر میکنن مدرسه میدان نبرده

میگن بچه یکسال بزرگتر باشه که بتونه خوب بجنگه و نباشه

البته به استارتر بر نخوره ، همسر خودم این نظر رو داره

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

همکلاسی پسر من یک سال بزرگ‌تر از بچه های دیگه هست چون یکسال دیرتر کلاس اول رفته 

نیمه اولی و خیلی ریز بوده و استرس جدایی داشته  نفرستادنش مدرسه ایرادی هم نگرفتن و بدون مشکل ثبت نام شده

به نظرم اگر بچه مشکل اجتماعی یا یادگیری نداره بیخودی یکسال از زندگیش رو‌هدر ندید و از هم سن هاش عقب نندازید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها الان ماشالله از فهم چیزی از هم کم ندارن چ نیمه اولی چ نیمه دومی

فقط از لحاظ جثه فرق میکنن. دختر من نیمه اولی ولی از هوش بهتر از نیمه دومی های سال قبلش بود. از لحاط جثه هم یا هم قد یا کمی بلند تر بود

الان این بچه ام قراره شهریور بدنیا بیاد ان شالله ب وقتش میفرستم مدرسه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

من میخوام همین کار رو کنم

پسرم متولد مرداد ۹۷ هست

امسال نمیخوام بفرستمش کلاس اول

هم جثه اش خیلی ریزه هم آمادگی روحی نداریم هنوز

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

خیلی هم کار خوبی میکنی 

من نمیدونم از چی بچه میخواد عقب بمونه دقیقا

یک سال بیشتر بچگی میکنه و از نظر ذهنی و جسمی قوی تر و اماده تر وارد کلاس اول میشه

همچین میگن ضربه بدی وهرد میشه به بچه که انگار قراره چه اتفاق مهمی بیفته 

بله من بچم‌رو نفرستادم پارسال چون ریزتر از بقیه است و راضیم چون پسرا بخصوص اذیت میشن یک ویدئو هم دیدم روانشناسه تایید می کرد این کار رو  به نظرم یکسال بچگیش رو میکنه ولذتش رو میبره چون واقعا درسا سخت و اینکه باید سرصبح پاشه سخته بخصوص بچه ضعیف تر

چه میدونم آخه بعضیها فکر میکنن مدرسه میدان نبردهمیگن بچه یکسال بزرگتر باشه که بتونه خوب بجنگه و نباش ...

اخه مشکل اینجاس خودمونم که کلی درس خوندیم اخرش یا بیکاریم یا خانه دار حالا یکسال دیرتر یا زودتر چه فرقی داره و از طرفی پسر من مشکل هوشی نداره اما از نظر اجتماعی خیلی حساسه 

مشکل اینجاس که نمیدونم دقیقا قراره از چی عقب بیفته بعدم نیمه دومیا که یکسال دیرتر میرن از چی عقب میف ...

عزیزم ب توانایی بچه خودت نگاه کن

اگه امادگی جدایی از شما رو نداره یا خدای نکرده از لحاط یادگیری و تکلم عقب ۱سال نگهش دار

اما اگه مشکلی نداره بفرستش

متولد چ ماهی هست؟؟؟

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
مشکل اینجاس که نمیدونم دقیقا قراره از چی عقب بیفته بعدم نیمه دومیا که یکسال دیرتر میرن از چی عقب میف ...

بالاخره نیمه اولیا زود میرن یا نیمه دومیا دیر؟شما هنوز اینو نمیدونی به هرحال صلاح با خودتونه 

تو یکسال واقعا این همه بچه قوی میشه چه فکرایی که میکنین

تو همین یکسال که میگین بچه ی ما از نیمه دومیا کوچیک ترن و به خاطر اینکه اونا بزرگترن و خیلی چیزای بیشتری بلدن کلی سرخورده میشن منم دقیقا واسه همین میخوام بزرگتر بشه که بهتر بفهمه و درک کنه 

2810