2777
2789

بله پسر خواهرم امسال دیرتر میرع ب لطف پدرش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور مگه ؟بهش ایراد نگرفتن؟

نه اصلا کاری ندارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به منم میگن بذار سال دیگه بزرگ‌تر بشه بعد بره ولی من دلم نمیاد یکسال بمونه خونه چیکار کنه همون مدرسه بره بهتره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

نه چرا این کارو بکنی بچت از همین هاش عقب میمونه اینو بدون برا ایندش بهش ضربه بدی وارد می‌کنی اینا دلسوزی نیست دشمنی با بچس

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بله چون یک مهر نیست قبولش نمیکنن 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

به منم میگن بذار سال دیگه بزرگ‌تر بشه بعد بره ولی من دلم نمیاد یکسال بمونه خونه چیکار کنه همون مدرسه ...

اخه الان میبرمش مهد کلاس و میبینم خیلیا نظر منو دارن از طرفی واقعا نسبت به نیمه دومیا کوچیک ترن و پسر بچه ها رو این موضوع نسبت به دختر بچه ها حساس ترن 

من همش استرس دارم چون میخوام دیرتر بفرستمش و میترسم اموزش پرورش ایراد بگیره

نه ایراد نکرفتن امسال باید می‌رفت اول رفت پیش

نه عزیزم کاری ندارن 

چرا این کارو میکنید؟

خیلیا جهشی میخونن. همه دنبال اینن سریعتر جلو برن اگه بچه از لحاظ هوشی مشکلی نداره چرا عقبش میندازید؟ پسرا که بعدا به خاطر سربازی هم به مشکل میخورن🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2810