2777
2789

دیشب بخاطر درسای من کتکش زد

توروخدا منو میبخشه؟ خودش میگفت بخشیدم ولی این همه عذابش دادم 

چطور جبران کنم براش

عروسی بکنن سعی میکنم دیگه نیام خونش تا قیافمو نبینه😭

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم کتک خوردخودم عروسی بکنم*

عقدی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مامانم کتک خوردخودم عروسی بکنم*

مامانت زبون ریخته بابات زده

کارهردوشون اشتباه بوده

توهم عوض فکرعروس شدن و....لای اون کتابای لامصب روبازکن بخون

روش خوندن رویادبگیرتاهمیشه۲۰بگیری

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ن هنوز نامزدم

ازنامزدت خجالت نمیکشی؟!

من بودم خودم رومیکشتم

من بایدشاگرداول دانشگاه میشدم وبه همسرم پزمیدادم😁😂

مامانت زبون ریخته بابات زدهکارهردوشون اشتباه بودهتوهم عوض فکرعروس شدن و....لای اون کتابای لامصب روبا ...

اینکه بخاطر من زدش قلبمو داره میترکونه

ولی اگه من برم مامانم راحت میشه خودمم از این همه عذاب راحت میشم

اینکه بخاطر من زدش قلبمو داره میترکونهولی اگه من برم مامانم راحت میشه خودمم از این همه عذاب راحت میش ...

بالاخره هرچی بوده مادرت تندی کرده پدرت هم عکس العمل بدنشون داده

درس بخون

بخاطربچه هات درس بخون

تو درس نخوندی و... مامانت چرا کتک خورده 😳

این مرد رو چرا درک نمیکنم دنبال بهونه اس با مامانت دعوا کنه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

[QUOTE=349943471]ازنامزدت خجالت نمیکشی؟! من بودم خودم رومیکشتم من بایدشاگرداول دانشگاه میشدم وبه همسرم پزمیداد ...[/QUOT

تنها چیزی ک باعث خجالتمه بابامه

[QUOTE=349943471]ازنامزدت خجالت نمیکشی؟! من بودم خودم رومیکشتم من بایدشاگرداول دانشگاه میشدم وبه همس ...

🙄🙄🙄🙄🧐🧐🧐🧐😳😳😳😳🥴🥴🥴🥴🥴🥴😅😅😅😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣