2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل و با سیاست و سن بالا بیان خواهش میکتم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرت برای شوهرت مادره

شوهرت نمیخواد مامانش رو‌پیشش خراب کنی 

تو ام اگر دنبال سیاستی نباید سعی کنی این چیزها رو بهش ثابت کنی چون وقتی میخوای مامانش رو خراب کنی از تو متنفر میشه.

اگر میتونی توجه نکنی توجه نکن

اگر نمیتونی تو ام توی خلوت همینطوری که باهات برخورد میکنه برخورد کن دیگه

جلوی شوهرت هم حسابی با مادرشوهرت خوب باش

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
خب نگو چه کاریه تو هم همینطوری باش و از مادرشوهرت تعریف کن بگو دستش درد نکنه کلی بهم سیاست یاد داده ...

بخدا با مادرشوهرش اینطوری بوده،میگه مادرشوهرم بهم فحش داده پیش شوهرم نگفتم ولی از مادرشوهرش متمفره با اینکه فوت شده

مادرشوهرت برای شوهرت مادرهشوهرت نمیخواد مامانش رو‌پیشش خراب کنی تو ام اگر دنبال سیاستی نباید سعی کنی ...

الان شوهرم به من بدبینه،فکر میکنه من نسبت ب مادرش و خانوادش بدبینم ببشتر میخوام اینو درست کنم

بخدا با مادرشوهرش اینطوری بوده،میگه مادرشوهرم بهم فحش داده پیش شوهرم نگفتم ولی از مادرشوهرش متمفره ب ...

ببین باید اینکار رو کنی چون حتی ضبط کنی صدا هم ازت بدش میاد و متنفر میشه مگه اینکه ببینه دیدن عروس بازی نیست و تعریف می‌کنی و صابون اخلاق مادرش ب تنش بخوره 

عوض کن و هی تعریف کن و هر چی شد بگو از مامانت یاد گرفتم دیدم زن موفقیت تو بابا داشتن دوسش دارن کیهان مثل اون بشم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان شوهرم به من بدبینه،فکر میکنه من نسبت ب مادرش و خانوادش بدبینم ببشتر میخوام اینو درست کنم

خودت سعی کردی اینطوری نشون بدی خودتو 

از این به بعد به شوهرت نگو کم‌کم یادش بره حرفاتو 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
برای چی سعی داری به شوهرت ثابت کنی؟؟؟ مردای ایرانی مادرشون شیطان هم باشه بازم توی ۹۹ درصد مواقع طرف ...

سعی ندارم مادرشو بهش ثابت کنم عزیزم

سعی دارم خودمو ثابت کنم ک منم مث مامانش ببینه اما نمیدونم چجوری؟

مثلا میتونی درمورد یه چیزایی که برای خودت اهمیت نداره از مادرش تعریف کنی مثلا بگی آشپزیش خوبه اون لباسش قشنگ بود کم کم بد بینیش از بین میره ولی اصل مطلب ک تیکه میپرونه و بددهنه رو هیچ وقت تایید نکن و موقتا هم چیزی نگو 

گفتی  فقط سن بالا ولی منم اومدم ۲۰ سالمه مادرشوهر منم دقیقا همینه.من بدشو به شوهرم نمیگم.ولی تنهایی هم هیچوقت نمیرم .اونم محاوره تا آخر لبخند بزنه 

2810