2777
2789
عنوان

احتمال بارداری پس از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 27 پست
وا ویلاااا چجوری با دوسپسرتون انقدر راحتید. من بعد عقدم تا یکماه حتی از بوس خجالت میکشیدم تازه بعد ...

خب دوساله باهمیم قراره ازدواج هم بکنیم درضمن کار خاصی هم نکردیم🫠😂

اسپرم نهایتش 6 روز اونم اگه واژنی که محیطش متناسب اسپرم باشع زنده میمونه

خب من تقریبا ۱۱ روز بعد از اون موضوع پریود شدم همچی اوکیه دیگه من نرم دکتر بخدا دارم سکته میزنممم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من تقریبا ۱۱ روز بعد از اون موضوع پریود شدم همچی اوکیه دیگه من نرم دکتر بخدا دارم سکته میزنممم

نه  چرا نمیخوای باور کنی اینجوری حامله نمیشی 😑😑😑😑 آخه من حاظرم قسم بخورم توو حامله نیستی  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
نه چرا نمیخوای باور کنی اینجوری حامله نمیشی 😑😑😑😑 آخه من حاظرم قسم بخورم توو حامله نیستی

وای مرسی قربونتت🥲🥲🥲میگم خب چرا شکمم بزرگتر شده و نفخ معده دارم

وای مرسی قربونتت🥲🥲🥲میگم خب چرا شکمم بزرگتر شده و نفخ معده دارم

دوست دارم پیشم میبودی میزدمت 😑😂 

توو بزن توو نت  جنین یک ماهه   از دانه یک کنجد هم کوچیکتره بعد تو میگی شکمم بزرگ شده اخه؟!!   بابا بخدا من دوقلو حاملم شکم از 4 ماه به بعد یک ذره بزرگ شد تا 4 ماه اصلا شکم نداشتم اصلا معلوم نمیشد حاملم   

اولا شکم انقدر زود بزرگ نمیشه دوما  تمام علائم حاملگی از 6 هفتگی شروع میشه یعنی مثلا توو قرار بوده امروز پریود بشی نشدی  علائمات از 2 هفته دیگه شروع میشه چون تو اون موقع 6 هفته ای    . اسپرم اونقدر راه نمیره که بخواد یه وجب تا توو واژن فقط رااه بره اسپرم نهایتا دو سانت راه بره   ما تا 6 ماه اقدام عمیق داشتیم من بعد 6 ماه حامله شدم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
دوست دارم پیشم میبودی میزدمت 😑😂 توو بزن توو نت جنین یک ماهه از دانه یک کنجد هم کوچیکتره بعد تو ...

🥲🥲🥲😂حالا رحم کن نزن منو واقعا ترسیدم بازم مرسییی، 

دوقلوو جدییی؟ وای مبارکت باشه

میگم برا اینکه بچه دوقلو بشه باید تو ژن مادر باشه یا چی.؟

تا وقتی آدم مجرد فک می کنه شب بخوابه صبح حامله ی. نه بابا اینجوری هام نیس کلی باید زحمت شبانه بکشی ک بارداری شی 😂😂😂 مگه این ک خیلی بدشانس باشی ک از یک لاپا با دوست پسر یا نامزد آدم فرتی باردار شه 😁 شوخی کردم خواهر احتمال بارداریت صفر

🥲🥲🥲😂حالا رحم کن نزن منو واقعا ترسیدم بازم مرسییی، دوقلوو جدییی؟ وای مبارکت باشهمیگم برا اینکه بچ ...

اخه حرف حالیت نیست  دوسپسرت چی میکشه از دستت 😂😂😂😂💔

(شوخی هاا) 

اره عزیزم دوقلو حاملم  دوتا دخترن.   من ژنشو داشتم ولی الان کلی دکتر هستن رژیم دوقلویی زایی میدن  علم پیشرفت کرده 

اخه حرف حالیت نیست دوسپسرت چی میکشه از دستت 😂😂😂😂💔(شوخی هاا) اره عزیزم دوقلو حاملم دوتا دخترن. ...

آره اون که خیلی تحملم میکنه 🫡😂

عزیزم انشالله سالم و سلامت بدنیا بیان