2777
2789

سلام

کی قراره داغش کمرنگ بشه تو دلم؟

چرا هرلحظه بهش فکر میکنم،

حال جسمیمم خوب نیست کورتاژ شدم کمخون شدید شدم، گریه میکنم حالم بد میشه بهم اکسیژن نمیرسه، ولی چرا همش فکرشم اخه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

متاسفم عزیزم ایشالا دوباره باردار میشی صحیح و سالم دنیا بیاد

حتما باید خیلی سخت باشه ولی ب این فک کن اگه تو ماه بزرگتر سقط میشد بدتر بود یا اگه دنیا میومد مشکل داشت زنده نمیمونه اینجوری داغش سنگین تر میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزم ایشالا دوباره باردار میشی صحیح و سالم دنیا بیادحتما باید خیلی سخت باشه ولی ب این فک کن ...

ممنونم گلم،

هرچی با خودم حرف میزنم که اینجوری به صلاحم بوده بازم با دیدن یه خاطره یا شنیدن یه آهنگ اشکام سرازیر میشه😔

ممنونم گلم،هرچی با خودم حرف میزنم که اینجوری به صلاحم بوده بازم با دیدن یه خاطره یا شنیدن یه آهنگ اش ...

ای جونم 

نگران نباش گلم، میگن بچه ی سقط شده پاش تو شکم مادره 

یعنی دوباره خیلی زود برمیگرده تو شکمت 

باور کن زودی باردار میشی و این اتفاق رو فراموش میکنی  

ممنونم گلم،هرچی با خودم حرف میزنم که اینجوری به صلاحم بوده بازم با دیدن یه خاطره یا شنیدن یه آهنگ اش ...

نمیخام حرف کلیشه ای بزنم ک بهش اعتقاد ندارم ولی حتما خدا صلاح تورو رو بهتر میدونسته شاید قرار بود اتفاق خیلی بدتری بیوفته نمیدونم

ی بلاگری رو دارم تو روبیکا بنده خدا دوتا جنین ۵ ماهه از دست داد😞حالش ب شدت خراب بود اما ب قول خودش انقد قوی بود ک دوباره قوی تر از قبل بلند شد ب زندگیش ادامه داد همیشه میگه ب رضای خدا راضی ام

متاسفم عزیزم خاله ی من پارسال سر پنج ماهگی بچش سقط شد و دلیلش نامشخصه فقط باید به خودتون زمان بدید ح ...

ممنون عزیزم،

بچه منم به علت نامشخصی پر کشید و رفت،

نمیتونم به زندگی برگردم همش دلم تنگه براش😭

ممنون عزیزم،بچه منم به علت نامشخصی پر کشید و رفت،نمیتونم به زندگی برگردم همش دلم تنگه براش😭

خیلی سخته خاله ی من بعد از چند ماه که گذشته هنوزم سر مزار بچه اش میره 

خاله ی دیگه ای دارم اونم بچه اشو از دست داد تو ۸ ماهگی و دوباره باردار شد خداروشکر بچه اش سالمه الان ۱۵ سالشه 

ای جونم نگران نباش گلم، میگن بچه ی سقط شده پاش تو شکم مادره یعنی دوباره خیلی زود برمیگرده تو شکمت با ...

فداتشم ممنون از دلداریت،

انشاالله که همینجوری بشه، خیلی عطش دارم دوباره برگرده تو دلم، با اینکه قبلش اصلا دیگه بچه نمیخواستم ولی الان همش خودمو دلداری میدم که بزودی برمیگرده بچم😭