2777
2789

بعضیا فقط هنرشان زایدن مثل دختر خالم پسر لجنش که ۹سالشه داشت با بچه ای یکی از دختر دایی هام بازی می کردن در مورد جای خصوصی بچه دختر داییم پرسید ازش و می گفت یعنی نشونم بده و مشخص بود اطلاعات کامل در مورد جای خصوصی خانما داره مشخص بود از حرفهاش منم سر رسیدم چنان سیلی زدم توی گوشش تا درس عبرتی بشه براش الان دختر خاله احمق به جای فکر تربیت بچه ش باش باد کرد برامن درک مهم نیست دختر داییم اما خوب پرید بهشون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری به رفتار و تربیت اون بچه ندارم ولی واقعا کارشما زشت بوده یعنی چی بچه مردمو بزنی.بهتر بود با ماد ...

مادرش آدم قبلا بقیه هم بهش گفتن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

شما حق نداری رو بچه مردم دست بلند کنی اگه یهو کر می‌شد یا سرش به جایی میخورد میخواستی چه جوابی بدی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2810