2777
2789
عنوان

بچه هاتون تنها نذارید برا بار هزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 41 پست

کمتر تو هم بلولید این مسائل پيش نیاد 

شمام حق زدن نداشتید 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جهنم که کر میشد یه سگ کمتر

شما میتونی الان ادعا کنی تو زندگیت هیچ خطایی نکردی ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیز کنجکاوی جنسی تو این سن طبیعیه و این به معنای تمایل جنسی نیست، بچه ها صرفا کنجکاون کا تفاوت ها ر ...

درسته...شما با این کارتون بچه رو بیشتر میکشونید ب این اینجور کنجکاویا،اگ از همون اول یک تذکر کوچیک میدادین و مسئله رو اونقدر بزرگ نمیکردید بچه ممکنه بیشتر ب بیراهه کشیده بشه

خوب کاری کردی ...واقعا مادرایی که دختر دارن خیلی باید مراقب باشن پسرای الان همشون ف ی ل ترشکن توگوشی ...

عزیزم دخترها هم دست کمی از پسرها ندارن دیدم تو پارک و جاهای مختلف که می گم جامعه امروزی واقعا به دلیل فضای مجازی و کنترل نداشتن والدین فاجعه بار شده 

عزمزم انشالله سرطان بگیره بمیره زودتر از دستش راحت شید

این پست رو همه تاپیک ها کپی میکنی چی میخوای از جون سرطان

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم دخترها هم دست کمی از پسرها ندارن دیدم تو پارک و جاهای مختلف که می گم جامعه امروزی واقعا به دلی ...

من ازاین لحاظ گفتم که دختر مورد تجاوز قراربگیره هزار حرف باکره گی شم رفته افسردگی و......ولی پسر هر کار کنه انگار نه انگار ...دختر مراقبت بیشتری میخواد تو جامعه ی ما تا پسر ...

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من ازاین لحاظ گفتم که دختر مورد تجاوز قراربگیره هزار حرف باکره گی شم رفته افسردگی و......ولی پسر هر ...

عزیزم من مادرم و پسر دارم برای من این مدلی نیست که پسرم هر کار کرد انگار نه انگار باشه پسر هم باید خط قرمزهای داشته باشه که متاسفانه از تربیت غلط  بعضی از خانواده هاست که به پسر آزادی عمل بیشتری دادن که جامعه این مدلی شده وگرنه از نظر من دختر و پسر برابر هستن باید برای خودشون و جامعه ارزش قائل باشن 

گوز

خودتم مثل اینکه باید راحت بشی😀😀