2777
2789
عنوان

این پسره چجوره

119 بازدید | 9 پست

عاشق یکیم نمیدونه وفامیله

۲۲ سالشه من  ۱۷

خیلی فامیل نزدیکه سمت مادری 

بعد سره یه چیزی شمارمو از گوشیم برداش و ماله خودشم سیو کرد خودش اصرار میکرد

بعد یه هفته یه بیو عاشقانه گذاشته بود منظورش این بود من تورو واسه خودت میخوامو تا تو هستی چرا عاشق یکی دیگه شم

منم ۳ماه بعد اون قصیه بش ریکویس دادم وبک داد هعی استوری عاشقانه میذاره اما شکست خورده محتوا اینه که دوباره عاشق شدم و ال بل و خیلی میخوامش 

با پیج فیک یه مدت باش در ارتباط بودم فهمیدم که اصلا رلم  نزده حتی با پیج فیک سنشو دروغ گف قشنگ  دوسال بیشتر گف بعد گفتم برو خب به دختره بگو گف شرایط نمیذاره اصلااا حرفاش نمیخورد هرسری یه چی میگف

فالووینگاشم چک کردم همه پسر بودن واینا 

قبلشم حس میکردم خیلی نگام میکنه ونگاه میکردم بالارو نگاه میکرد از لحاظ قیاقه این جور که بقیه میگن  خوشگلم خیلیا بهم گفتن اونم بد نیس 

میخوام بدونم من دارم خودمو گول میزنم؟یا نه 

اگر میخواس میتونست حداقل پی ام بده

یه بارم داد من ج ندادم یه پیام فوروارد شده بود 

باید مثل آدم بگه میخوادت

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد با پیج فیک گفتم دختره چن سالشه خیلی تابلو نپرسیدما این جا خلاصه میگم گف ۲۳

چی بگم والا یا خیلی دروغگوعه یا روراست

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

منم 17 سالم بود عاشق شدم 

الان یادش میفتم خندم میگیره 😂

ولی خب من نشستم درس خوندم که یه از یادم بره 

اینقدر خودم سر از دانشگاههای تهران درآوردم 

حالام که دارم بهش فکر میکنم تاثیر مثبتی تو زندگیم گذاشت والا😂

ولی تو بشین یا درستو بخون یا یه هنر یادبگیر یا یه ورزش

الان سن خوبی نیست عزیز دلم برای عاشقی 

تمرکز کن روی خودت 

منم 17 سالم بود عاشق شدم الان یادش میفتم خندم میگیره 😂ولی خب من نشستم درس خوندم که یه از یادم بره ا ...

از لحاظ درسی عالیم خداروشکر

این جور نیس رو درسم تاثیر بذاره کلا یکم فکرم درگیر شده بازم ممنون

منم همینو میگم اما چیکار کنم حداقل فراموشش کنم دیگه خسته شدم

فراموش کنی بهتره بعداً ضربه میخوری

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه