2777
2789
عنوان

لطفا به این سوال که شوهر از کجا پیدا میشه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 59 پست

من یه دست لباس خوشکل پوشیدم رفتم عروسی شوهرم دیدم ولی من اونو ندیده بودم چندوقت بعدش اومد خواستگاری فامیلیم اگه کارسازه برات انجام بده😂 ولی خب خوبم نیست شانس ندارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با روش شکرگذاری♡

مشخصات همسر ایده آلت رو بنویس و هر روز تصور کن داریش و از خدا تشکر کن♡

چله صلوات هم عالیه

خیلیا با این روش همسر ایده آلشون رو پیدا کردن

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
همیشه و همه جا، برای یه دختر آروم، بساز، سر به زیر و خوش رفتار خواستگار خوب هست

والا هرچی ما سعی کردیم آروم و بساز و سر به زیر و کم توقع و خوش رفتار باشیم آخرش همون دخترای بداخلاق و عقده ای و پر توقع برنده شدن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
پس هنوز خیلی وقت داری نگران نباش اصلا و ابدا چرا که تا ۲۵ ۲۶ سالگی کلی موقعیت گیرت میاد

کاش مردا بگن چرا وقتی یکی که زنشون میشه خوبه بساز هست شوهرشو دوست داره ولی وقتی اقاعه می‌فهمه که زنش دیونشه دیگه خودشو چس می‌کنه و به زنش اهمیت نمی‌ده ؟؟؟

اکثرررر مردا همین بودن نمی‌دونم چرا محبت بلد نیستن

من گفتم قبل ازدواج آروم باشه، بعدش اگر عشق وجود داشته باشه، هر چقدرم غر بزنی و ناز کنی ،طرف مقابل به خاطر عشقی که بهت داره هم غرهات رو میشنوه هم نازت رو می‌خره 

علاوه بر اون که بعد از ازدواج ورژن ساکت بودن کنار شوهر باید به حداقل خودش برسه و پر انرژی باشی 

این دقیقا چیزیه که بازم هر مردی میخواد