2777
2789
جدییی میگی😳

اره منظورم دوستمه 🥲نمیتونم تاپیک بزنم زیاد زدم هع

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه برای ۱۵ روز که زودتر باز میشه

الان کلاس پیش نیاز میرم مدرسمون گذاشته

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

اره منظورم دوستمه 🥲نمیتونم تاپیک بزنم زیاد زدم هع

تاپیکای منو ببین🤦🏽‍♀️😂

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

چییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

آخه چرا؟ 

کلاس چندمی و کدوم شهری؟؟؟؟؟؟؟ 

به ما کسی همچین حرفی نزده.

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
هشتم ام تموم شده میرم نهم تهران حتما مدرسه شما اینطوری نیست

نه نیست. 

راستش تعجب کردم. 

نکنه مدرسه نمونه یا تیزهوشان درس میخونی؟

آخه من دارم میرم یازدهم بعد ما چون مدرسه مون  نمونه دولتیه از بیستم تیرماه هستش که داریم میریم آموزشگاه تحت نظر مدرسمون باهامون تست کار میکنن. 

یعنی از زمان ما که ورودی های جدید هستیم اینطوری شده از بچه های سال آخر شنیدم قبلا این کلاس ها توی خود مدرسه برگزار میشده. 

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
نه گلم مدرسم عادی دولتی هست

پس واقعا دلم برات سوخت من که با امسال دو سال میشه از تابستونم نمیتونم لذت ببرم. 

اما بنظرم اعتراض کنید چون مدیرتون خودش این کار رو داره میکنه وگرنه مثل اوایل کرونا که یسال مدرسه از ۱۵ شهریور شروع شد نیستش که رسمی باشه و تو کل کشور انجام بشه.