2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

| مشاهده متن کامل بحث + 17174 بازدید | 191 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامالی عزیزم

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

مثل همیشه تاپیکت عالی و تحسین برانگیز بود ...

لذت بردم از این همه دلخوشی ک توی کوچکترین و ساده ترین لحظات میسازی

واقعا ک برنده ی زندگی تو هستی عزیزم...

دلم سفرت رو خواست

خوشبخترین باشی نازنین

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

سلام عزیزم بازم یه تاپیک پر انرژی دیگه از اینکه امروز فهمیدم با شما همشهری هستم خیلییییییی خوشحالم من هم اصالتا ابهری هستم ابهر هم جزو استان زنجانه حالا شما تیر ماه رفتی شهریور خیلیییی هواش خنک تره همیشه به سفر .

واینکه اگه دوست داشتی بگو خونه کیا رفتید چه نسبتی باهاتون داشتن؟ و کجای استان زنجان رفتی؟

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)

آنقدر قشنگ توضیح میدید من حس کردم خودم اونجا هستم  همیشه پرانرژی باشید 🌹🌹♥️♥️

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

سلام الهام جان نازنینم😍 چقدر دلم برای این حال و هوای گشت و گذاری ک تعریف می‌کنی تنگ شده بود ، این تاپیک برای منم بوی آشنایی داره از روستای کوهپایه ای و خنکمون و جوی آب و خونه های گلی و  دشت و باغ های سرسبز ، واقعا واسه ما هم اونجا مزه همه غذاها با همیشه فرق داره ، همیشه صبح زود بلند میشیم با همسرم بساط چای آتیشی و املت ردیف میکنیم ،ما راهمون نزدیک تره زود به زود میریم ولی هیچوقت تکراری نمیشه ، چقدر قشنگ بود اونجا ک به رز گفتی از اون فضا لذت ببره و یادش بمونه ، واقعا گاهی میگم کاش ی نفر تو یه روزایی از زندگیم بهم می‌گفت دختر فقط از این روزا لذت ببر ک بهترین روزهای عمرتن، یادم باشه منم به پسر کوچولوم اینو بگم ، کنارش باشم و یادش بندازم ک این حال خوب رو برای تمام عمر ذخیره کنه ♥️

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
2810