2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

| مشاهده متن کامل بحث + 17194 بازدید | 191 پست
ای وایخیلی ناراحت شدم عزیزم، با تمام وجود بهت تسلیت میگمحال عجیبت طبیعیهتا میتونی سوگواری کن عزیزم

عزیزمی🌹

خدا پدرومادرت برات حفظ کنه عزیزم

همیشه فکر میکردم اگر پدرم از دنیا بره زیاد اذیت نمیشم با خودم میگفتم من اذیتش نکردم همیشه احترامش رو نگه داشتم واین آخرا بهش خدمت هم کردم ،میگفتم عذاب وجدان ندارم 

ولی اصلا اونطوری نشد الان میگم کاش نمیرفت...برام سخته برم خونه ی مامانم اینا 

هر بار که میرفتم یا جلوی در خونه نشسته بود یا رو مبل 

تا میرفتیم با بچه هام باهاش رو بوسی میکردیم و بغلش میکردیم 

اونم خیلی خوشحال میشد تا مارو میدید 

الان جای خالیش رو دیدن خیلی سخته

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
عزیزم پیشنهادت عالی هستشفقط نمیدونم با این تایم محدودی که دارم برسم انجامش بدم یا نه

در جریان شرایط شما که هستم ، جداً که سال پر چالشی رو شروع کردین

ان شاءالله که خدا بهترینش رو برای هممون رقم بزنه

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم زندگیتون همیشه مثل تاپیکتون پرازارامش وعشق و صفا باشه😍

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
[QUOTE=349947418]وای همون فلفل تندش می ارزه به همه طعم های دنیا عزیزم چه خوب این حس زیبا رو الان ...

بله دقیقا به غیر از آرامش و لذت بردن از لحظات زندگی هیچ چیز ارزشمند دیگه ای نمیشه بدرقه راه بزرگسالی شون کرد   

من تمام خاطرات کودکیم توی روستای آبا  و اجدادیم  ماهان اطرف کرمان اتفاق افتاد هنوز بوی اون درخت های هلو و درخت نسترن داخل باغ توی مشامم هست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام به روی ماه تون مامالی عزیز، 

تاپیک هاتون جزو صفحاتی که شده که من میام سایت سرچ میکنم و چک میکنم مطلب جدید گذاشتین یا نه ...

جزو مورد علاقه های من هستین...

خیلی خیلی حس خوبی منتقل کردین...من روی ماه تون را ندیده بودم...امروز دیدم ...

همیشه شاد و سلامت باشین   

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اوپراجانمممممم من خوشبختم که دارمت رفیق همدل🥹❤️❤️❤️

شراب قدیمی من

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزمی🌹خدا پدرومادرت برات حفظ کنه عزیزمهمیشه فکر میکردم اگر پدرم از دنیا بره زیاد اذیت نمیشم با خود ...

حق داری

حق داری

حق داری

جلوی اشک هات رو‌اصلا نگیر

تا میتونی عزاداری کن عزیزم

مسیر ابدیش پر نور

این راهو هممون باید بریم

2810