2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

| مشاهده متن کامل بحث + 17196 بازدید | 191 پست
مامالی عزیز تمام مدت حین خوندن مطالب قشنگت طعم زردآلو و فلفل سبز آتیشی توی دهنم بود عالی بود مثل ...

شاید باورت نشه عزیزم ولی تمام تابستون های کودکی من تو ذهنم با طعم زردالو های زنجان ثبت شده…🥹

فلفلا هم تندددددد😄

مرسی که خوندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمامیدوارم حال دلت زودتر خوب شهبله یادمه گفته بودی

نمیدونم بتونم خوب بشم یا نه 

چند روزه پدرم فوت شدن 

حال عجیبی دارم💔

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

سلام مامالی عزیزم ،این سفر با عکس هاش من و برد تو کودکی خودم ،از تهران می‌رفتیم دماوند خونه و باغ های پدر بزرگم ،چقدر همه چی قشنگ بود بچه گیا،غذاهای دورهمی ،لواشک درست کردن ،چیدن میوه و خنده و بازی ،حیف دیگه همشون شدن خاطره ، انشالا همیشه به سفر و دورهمی و لحظات جذاب روزگار بگذرونین 🥰

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
نمیدونم بتونم خوب بشم یا نه چند روزه پدرم فوت شدن حال عجیبی دارم💔

سلام ، خدا پدرتون رو رحمت کنه ،عزیزم منم هفت سال پیش پدرم رو که 56 ساله بودن به خاطر سرطان از دست دادم همیشه فکر میکردم پدرم تا پیری پیشمه ،این قدر درد کشیدن که راضی شدم به رفتنش ،غصه نخور عزیزم ،من تا یه سال گریه نکردم بعدش دوران سوگواری من شروع شد ،شما گریه کنید عزاداری کنید هر وقت دلتنگ می‌شید خیرات بدین و قرآن براش بخونین و این بدونین که ما هم مسافر همون راهیم ،منم هنوزم دلتنگ میشم مخصوصا که بعد از رفتنش دچار مشکلات زیادی شدم،ولی میدونم که دیر یا زود (هر چی خدا بخواد) میرم پیشش ،شما هم تنها کسی هستید که میتونه به خودتون کمک کنید ، موفق باشید 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
[QUOTE=349936450]مامالی عزیز تمام مدت حین خوندن مطالب قشنگت طعم زردآلو و فلفل سبز آتیشی توی دهنم بود ...

وای همون فلفل تندش می ارزه به همه طعم های دنیا     

عزیزم چه خوب این حس زیبا رو الان به رز هم انتقال میدی   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مامالی😍😍

دلم برای خوندن تاپیک هاتون تنگ‌شده بود😃🤗😍❤️

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
خلاصه که این سفر یکی از بهترین سفرهای مامالی شد و کلی تو همون حال و هوای سفر، درس زندگی گرفتم( تو ت ...

حال و هوای تاپیک دوست داشتم 

اما بله اون مکان خصوصیه درست.اما سایت مکان عمومیه 

عکس پروفایل سربرهنه و حجاب ناکامل جای عمومی مثل سایت عمومی درست نیست  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الهام جونم سلاااام و عطر زردالو به روی مثل قرص ماهت

چطوری خانم پرکار؟؟ 

بابت کوتاه بودن پیام و هیجانی بودن درخواستم عذر من رو بپذیر که متاسفانه وسط دادسرام و بی خیال شیطنت شدن حتی توی چنین جایی از من غیر ممکنه ، ولییی، پایه ای که داخل سایت ، یه سری کار در رابطه با کتاب و معرفی کتاب استارت بزنیم؟؟ حس میکنم با تمام مشغله هایی که داریم، چیز خوبی از آب در بیاد...

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙
سلام مامالی عزیز طبق معمول با دیدن اسم ، تاپیک و محتوا روحم تازه شد 😃می خوام یه سوال متفرقه بپرسم � ...

عزیزم من هیچوقت موهامو کراتین نکردم و نمیکنم

گاهی با سشوار و اتو صاف میکنم فقط

2810