2777
2789
عنوان

مامالی و کوهستان

| مشاهده متن کامل بحث + 17195 بازدید | 191 پست

خیلی لذت بردم واقعا حس کردم انگار اونجا بودم اینقد قشنگ توضیح دادی و عکس گذاشتی 😍

مرسی ازت😍

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروسه ی درست کردن لواشک خیلی سخت بود ولی چون هرکسی یه گوشه ی کار رو میگرفت و حین انجامش میگفتیمو میخ ...

😍😍😋😋

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

از شانس ما اون چند شبی که اونجا بودیم ماه کامل بود، حتما هر شب میرفتیم اسمون شب رو تماشا میکردیم

😍😍

هر روز قبل غروب میرفتیم تو دشت ها و گندمزارهای اطراف؛

به رز میگفتم خوب نگاه کن،

خوب گوش بده،

این تصویر ها‌و صدا ها رو تو ذهنت ثبت کن چون از زیباترین تجربه های زندگیته❤️

روز اخر باز برامون از درخت های باغ میوه چیدن که با خودمون بیاریم… همه ی این زردالوها رو که میبینید تبدیل کردم به کیک زردالو😋😄

بچه هایی که تو پیجم هستن کاملا در جریانن😄 انقدر که عکس از میک های زرالویی گذاشتم

خلاصه که این سفر یکی از بهترین سفرهای مامالی شد و کلی تو همون حال و هوای سفر، درس  زندگی گرفتم( تو تاپیک قبلی صحبت کردم در موردش)

پینوشت: دوستان تذکر دهنده لطفا به حجابم گیر ندید، این جا زمین های اجدادی منه ( مکان خصوصی هستش)

2810