2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات شب عروسیتون وقتی لباس عروس رو به تن کردید بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 55 پست
چراا؟؟

خیلی سختی کشیدیم برسیم بهم.۹۹ درصدشم همسرم سختی و رنج کشید.هر بلایی فکر کنی سرش اومد اما موند و درستش کرد.

یادش بخیر مثل ابر بهار گریه میکرد.۱۰ سال همه کاری کرد تا برسیم بهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من اونقدر استرس داشتم که وقتی وارد مجلس شدم انگار توی اون حال و هوا نبودم منگ شده بودم یکم زمان برد همه رو میدیم سلام و احوال پرسی می کردم ولی انگار نمیشنیدم چی میگن یکم زمان برد تا به خودم اومدم 😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چرا ؟ حسرت نمیخورید ک عروسی نگرفتین.

شرایطش نبود یعنی بهترین تصمیم تو زمان خودش عروسی نگرفتن بود قهر و لج بازی دوتا خانواده حمایت نداشتن دست خودمونیم خالی بود پول عروسی نداشتیم از تصمیمم پشیمون نیستم چون شاید عروسی گرفتن به قیمت بهم خوردن زندگیمون تموم میشد من جهاز نیاوردم پدرشوهرم خواست به جاش نهرین ببخشم شوهرم قبول نکرد بعد گفتن ما به ازای سه تا کالایی که تو خواستگاری طی کردیم برات عروسی میگیریم اول قبول کردم بعد دیدم یه روز مادرشوهرم تنهایی نشسته داره دعوتیارو میشماره فهمیدم فقط قرار با خودشون و فامیلاشون عروسی بگیرن حتی بدون حضور پدر مادر من منم گفتم نمیخوام عروسی که من قرار حکم مترسک داشته باشم اینجوری شد که اونا سه تا کالا و بدون مشورت من خریدن و یکی دیگش اینکه همه میگفتن کادو می‌دیم بخاطر کرونا نمیایم منم پول کادوهارو گذاشتم رو پول رهن خونم

واای چقدر شیرین الان چی هنوز از انتخابی ک کردین راضی هستین ؟

من به خاطر یه سری مشکلات همون خواستگار اول رو قبول کردم اونم سنتی  و تو سن پایین ازدواج کردم 

کلا خواستگاری و عقد و عروسی تو دو ماه جمع شد 

زیاد احساس راحتی نداشتم با شوهرم ولی خب حقیقتا حداقل واسه شب عروسیم یه کاری کرد که قشنگ ترین خاطره بشه برام 

همون موقع هم که رفتیم لباس عروس انتخاب کنیم بهم گفت هر کدومش که خودت واقعا دلت بهش گرفته انتخاب کن حالا پولش رو یه کاری میکنم 

بعضی دامادا معمولا دیدم شب عروسی خیلی اخلاقشون تند میشه

این رفتارا رو نداشت یا وقتی اومد جلو آرایشگاه دنبالم خیلی قربون صدقه ام رفت 

همین باعث شد خاطره خیلی خوبی از عروسیم  تو ذهنم بمونه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
سلام من اونقدر استرس داشتم که وقتی وارد مجلس شدم انگار توی اون حال و هوا نبودم منگ شده بودم یکم زمان ...

وای منم به خدا قشنگ میفهمم چی میگی 😂😂😂

همه نگاه ها میاد سمتت احساس میکردم درست نمیتونم راه برم 

وای منم به خدا قشنگ میفهمم چی میگی 😂😂😂همه نگاه ها میاد سمتت احساس میکردم درست نمیتونم راه برم

شوهرم میگه من استرس داشتم و خجالت میکشیدم ولی خیلی بهتر از من مدیریت می کرد باورت نمیشه با اینکه آهنگ ورورد رو خودمون انتخاب کرده بودیم ولی اصلا انگار نشنیده بودم بعدا توی فیلم عروسی دیدم که پخش میشه 😂

شوهرم میگه من استرس داشتم و خجالت میکشیدم ولی خیلی بهتر از من مدیریت می کرد باورت نمیشه با اینکه آهن ...

😂😂😂🥲

من برای رقص خیلیی خیلی استرس داشتم 

میترسیدم نتونم برقصم یا رقصی که این همه تمرین کردم 

یادم بره وسطاش 🤦🏻‍♀️💔

چقد استرس داشتم 

وقتی می‌گفت عروس و داماد تشریف بیاد رقص دو نفرشون رو اجرا کنن وای من اصلا انگار وجود خارجی نداشتم بس که میترسیدم یادم بره 🥲😂😂

ولی خب خداروشکر فیلم رو که نگاه میکنم خیلی بهتر از اون چیزی که فکر میکردم رقصیده بودم 😂😂

😂😂😂🥲من برای رقص خیلیی خیلی استرس داشتم میترسیدم نتونم برقصم یا رقصی که این همه تمرین کردم یادم ب ...

من مادرشوهرم سر رقص تک نفره نزاشت درست برقصم اونقدر که وسطش شاباش داد یکم هم که استرس داشتم یکی دو حرکت رقص رو درست سر موقع نشد اجرا کنم با اینکه همه مهمونا گفتن وسط رقص نباید شاباش بده باز کار خودش رو کرد ولی خدا رو شکر زیاد خراب نشد فیلم رو میبینم انچنان حرصم نمیگیره که ناراحت بشم زحمتام خراب شد 🥲

من مادرشوهرم سر رقص تک نفره نزاشت درست برقصم اونقدر که وسطش شاباش داد یکم هم که استرس داشتم یکی دو ح ...

اخیییی🥺🥺💔

خیلی بده 

من شوهرم قبلش گفت شباش بریزم رو سرت  میخواست گفتم نه اصلا  نمی‌خواد الان همه بچه ها حمله میکنن میان فیلممون خراب میشه 🥲😂😂

اخیییی🥺🥺💔خیلی بده من شوهرم قبلش گفت شباش بریزم رو سرت میخواست گفتم نه اصلا نمی‌خواد الان همه بچ ...

مهم نیست برای من شاباش ها رو دستم میدادن برای همین وسط بچه نیومد یه دلیل هم که رقصم خراب شد همین بود مبریخت سرم راحت میتونستم برقصم 🥲   

گذشته ها گذشته منم دیگه بهش فکر نمی کنم 😂مهم اینه دلخوری و دعوا پیش نیومد خاطره بدی توی ذهنم نیست 🥲

خوشبخت بشی گلم شیرینی زندگیتون پایدار باشه😍