2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که یه مرد تو زندگیشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 97 پست
احتمالا جذبش کردیما خیلی چیزهارو تو زندگیمون خواسته یا ناخواسته جذب می کنیمبا فکر کردن فراوون و بها ...

ن اصلا زیاد فکر نمیکردم هیچ موقع خب وقتی ی مرد ازدواج‌میکنه باید بفهمه تشکیل خونواده جدید داده و اولویتش زندگی خودش باشه بعد خونوادش ولی تو کله شوهر من نمیره باور کن شیطونه میگه طلاق بگیر ازش ۴۰ سالشه هنوز استقلال فکری نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قدرشو میدونم. چون خیلی تلاش میکنه هیچوقت نذاشته آب تو دلم تکون بخوره به عینه به چشم میبینم. حتی ...

خداروشکر.

عشقتون پایدار عزیزم

خدا برای هم حفظتون کنه.

خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم مردهایی مثل همسر شما و همسر خودم اینقدر حس وحال خوب به همسرشون میدن.

اینجا چون اکثرا میان برای درد و دل و از آزار و خیانت همسراشون حرف میزنن دلم خیلی می گیره و ناراحت میشم

آخه مگه آدم جز یه زندگی با آرامش دیگه چی می خواد

جز دعا براشون کاری از دستم برنمیاد

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
حالا کلمه نر هم در مقابلش ماده هست از میان ما ماده ها هم هر ۱۰ نفری چندتامون واقعا خوب مطلق هستیم و ...

درسته هر عملی عکس العملی داره. اگر نمیخوایم بهمون بی احترامی بشه پس احترام بزاریم... بعضیا انتظار دارن مقابل هر توهین و بی احترامیشون سکوت کرد فقط. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من اومدم خونه بابام س روزی میشه دیگ خسته شدم حتی حاضر نیست خونمونو مستقل کنه انقد ک وابسته هست رو حر ...

ولا شوهرت خودش باید بخواد وگرنه دعوا اینا فایده نداره من شرایطی پیش امد باید می رفتیم خونه مادرشوهر زندگی میکردیم ولی شوهرم گفت نه حتی یه روز خجالت نمیکشم بعد عروسی بایم تو این خونه شاید ما دوست داشتیم خلوت دونفره داشتیم تلاششو بیشتر کرد خودش زیر قرض برد ولی مستقل مستقل شدیم باید شوهرت بخواد 

خداروشکر.عشقتون پایدار عزیزمخدا برای هم حفظتون کنه.خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم مردهایی مثل همسر شما ...

مچکر گلم خداروشکر برای شما😍❤دقیقااا منم خیلی ناراحت نیشم گاهی دلم بحال زنهایی که بهشون ظلم میشه خیلی میسوزه حالا از روی سادگی و بی تجربگی و تربیت خانواده وارد یه زندگی سخت میشن... میگم گناه دارن چقد عمر آدم که با غم و سختی بگذره. کاش همه قد زندگیشون رو بدونن و کمتر همو اذیت کنن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ن اصلا زیاد فکر نمیکردم هیچ موقع خب وقتی ی مرد ازدواج‌میکنه باید بفهمه تشکیل خونواده جدید داده و اول ...

چون گفتین بدم میومد از این اخلاق و الان همسرم اون اخلاق وداره ب خاطر اون گفتم.

بله حق داری عزیزم حق با شماست

ولا شوهرت خودش باید بخواد وگرنه دعوا اینا فایده نداره من شرایطی پیش امد باید می رفتیم خونه مادرشوهر ...

چ خوب عزیزم 

تربیت خونواده همسر من بد بوده ک ب این صورته منم لازم نمیبینم منو فدای خونوادش کنه من ازدواج کردم مستقل باشم اگ حقوق اولیه زندگیمو نمیتونه بهم بده پس جدا میشم ازش 

درسته هر عملی عکس العملی داره. اگر نمیخوایم بهمون بی احترامی بشه پس احترام بزاریم... بعضیا انتظار دا ...

به خدا من خودم ‌یه مدت رفتارای خوبی با شوهرم نداشتم که حالا به قول نی نی سایتی ها 

شوهرم پرو نشه 

زندگیم رو هوا بود 

در عوضش محبت کردم 

و در کنارش اخلاق خودمو هم تغییر دادم 

چرا دروغ بگم 

خودمم خیلی رو اعصابش میرفتم همش  

خودمو تغییر دادم اونم تغییر کرد

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
به خدا من خودم ‌یه مدت رفتارای خوبی با شوهرم نداشتم که حالا به قول نی نی سایتی ها شوهرم پرو نشه زندگ ...

آفرین به شما.

دقیقا همینطوره همه چیز باید دو طرفه باشه

هردونفر باید برای تداوم رابطه تلاش کنن

اگه همه چیز رو دوش یک نفر باش اون زندگی دوام نداره.

یسری از مردها وابسته تربیت شدن واشتباه خانواده ها همین بوده نمی دونم چرا ب این فکر نمی کنن این پسر روزی مرد میشه وقراره یه زندگی رو بچرخونه با این وابستگی های بیجا فقط باعث عذاب همسروفرزنداش میشه

نفهمیدم

درواقع میگم کع مرد اون مرد واقعی ک در نظرته شخصیت دور از باوری نیست 

اگه ی زن وظایفشو بشناسه و به نحو احسنت اونو انجام بده 

اگه ی زن خالصانه و عاشقانه و بخاطر خدا سعی در اصلاح مردی بکنه 

اگر زنی به مهارت های کنترل خشم،افزایش صبر،و کنترل هوای نفسش دست پیدا کنه میشع دقیقا ی زن،ی زن واقعی 

من اگر اینجا همه خصوصیات زن واقعی رو بگم همتون گارد میگیرید 

درواقع ته حرفم میخواستم بگم کسی ک ی مرد خوب میخواد باید اول خودش اصلاح شده باشه،خودش باید ی زن کامل باشه تا اونوقت بتونه از مردی انتظاری اینچنین داشته باشه

کاربر مرد میباشد

درواقع من کاربر گیلی گولی بودم 

اما روزی بعد از چند هفته ک اومدم توی سایت 

نمیدونم چرا نتونستم وارد بشم،از اونجاییم ک دلیلشو نمدونستم و فکر کردم شاید تعلیق شدم و خب نمیدونم چرا 

و وقتی خواستم وارد بشم گفتش از نو کاربری بساز