2777
2789
عنوان

چقدر با قوم قشقایی اشنایی دارید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 87 پست
عزیزم همه انسانها که مثل هم نیستن

عزیزم قومیت و نژاد و شهر و کشور مایه افتخار و برتری نیست.

تو برای بشریت چه کردی مهمه و مایه افتخار . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

چه افتخار بزرگی

افتخار ما همین بس که  بابک خرمدین جلو عرب های وایستاد زن هاتونو از زیرش کشید بیرون      یا خوارزم ها مقابل مغول وایستادن   تا شما ها در آرامش باشین یا تو جنگ تحمیلی هیچ حمله ای به اردبیل نشد ولی از مشهد بیشتر شهید داد شرافت داریم ما برعکس بقیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افتخار ما همین بس که بابک خرمدین جلو عرب های وایستاد زن هاتونو از زیرش کشید بیرون یا خوارزم ها ...

شاید زن های شما بودن   

ما زن هامون یه پا مرد هستن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

انقدر پز مشروطیت  رو میدین از شهید هاشم  حرف بزنین هی نگین ترک خر  اون زمان که شما نون واسه خوردن پیدا نمیکردین ترک ها با اروپا تجارت میکردن رفتن دیدن دموکراسی هس اومدن مشروطیت کردن انگلیسی ها گفتن راه ها رو ببندین گشنگی بکشن دست از آزادی خواهی بردارن ولی  ترک ها  حاضر به تسلیم نشدن وقتی بچه  که تو دستش گیاه بود از گشنگی میخورد همون گیاه تو دستش موند فوت شد همچین خون هایی اذربایجان داد  تا ایران مشروطه شه چرا  بی انصافی میگنین عوض تشکر ترک خر میگین  هر کی همچین توهین هایی میکنه مسلما خود بی سواده چون تاریخ مدیون ترک هاس

افتخار ما همین بس که بابک خرمدین جلو عرب های وایستاد زن هاتونو از زیرش کشید بیرون یا خوارزم ها ...

وای چقد بد صحبت میکنی😐😐

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
بی احترامی کنین بی احترامی میکنیم

الان کی بی احترامی کرده ؟؟

من کامنت های شما رو هر جا میبینم همین جوری دعوا دارید ☹️

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
پر افتخارترین قوم ایران ترکه چرا باید خجالت بکشی یکی از اصیل ترین زبان هایی که تو بین المل قبول ...

قطعا خودت ترکی

چرا بقیه رو زیر سوال میبری

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
الان کی بی احترامی کرده ؟؟من کامنت های شما رو هر جا میبینم همین جوری دعوا دارید ☹️

عزیزم توام مثل من از ۵ صبح با ۱۰ تا مریض سر و کله میزدی میومدی ابنجا هم گند میزدن به اعصابت مسلما اخلاقت بهتر از من نمیشد شما راحت نشستی خونت اخلاقت سر جاشه