2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری سیبل

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 19 پست
ریزش و جوش داری ؟خوب حداقل الان توضیح بده بهش که اگر بچه ای تشکیل شده باشه خطرناکه براش و احتمال ناق ...

اره بهش گفتم گفت باشه میخرم

جوش همیشه دارم ولی از وقتی اسپیرو خوردم وحشتناک جوش زدم دیگه نمیخام بخورم ریزش یکم دارم 

جهان به ساز ما نرقصید، اما از ما رقصندگان خوبی ساخت!🖤

اره بهش گفتم گفت باشه میخرمجوش همیشه دارم ولی از وقتی اسپیرو خوردم وحشتناک جوش زدم دیگه نمیخام بخورم ...

خوب اسپرو اول میریزه بیرون 

بعدش خوب میشه 

هر وقت خواستی اقدام کنی حتما به دکترت بگو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اسپرو اول میریزه بیرون بعدش خوب میشه هر وقت خواستی اقدام کنی حتما به دکترت بگو

دیگه نمیخام بخورم قرصام همش باید استرس داشته باشم که حامله نشم ناقص بشه دوراز جون 

میخام نخورم تا چندماه بگذره اثرش از بدنم بره اقدام کنم واسه حاملگی

دیگه نمیخام بخورم قرصام همش باید استرس داشته باشم که حامله نشم ناقص بشه دوراز جون میخام نخورم تا چند ...

اصلا بارداری و زایمان طبیعی مشکلات پوستی ام حل میکنه والا دکترا که به من اینطوری گفتند ولی خوب من ازدواج نکردم 

اصلا بارداری و زایمان طبیعی مشکلات پوستی ام حل میکنه والا دکترا که به من اینطوری گفتند ولی خوب من از ...

ایشالا من دیگه تصمیم گرفتم هیچی قرص نخورم 

دوسال پیش من هفت ماه راکوتانم خوردم😢ایقد بدبختی کشیدم بخاطر جوش که دیگه برام عادی شده