2777
2789

من دیروز صبح خونابه دیدم سریع رفتم دکتر سونو نوشت 

۵ هفته و یک روزم بود ساک دیده شد اما هماتوم دیده نشد و همه چی نرمال بود شیاف داد گفت شب استفاده کن تا دیشب ترشحاتم زیاد بود که رنگش نه 

قهوه ای بود نه قرمز شیاف گذاشتم اون قطع شد ولی هنوزز خیلی کم ترشح قهوه ای کشسانی دارم 

بنظرتون طبیعیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره طبیعیه، منم تا یه مدت داشتم، بعدش خوب شد.

واقعا ؟خیلی نگرانم 

دکتر گفت ما بارداری های با لک بینی و میگیم مشکوک 

به سقط اگه بچه سالم باشه می مونه ولی اگه مشکلم کروموزوم داشته باشه سقط میشه 

واقعا ؟خیلی نگرانم دکتر گفت ما بارداری های با لک بینی و میگیم مشکوک به سقط اگه بچه سالم باشه می مونه ...

من دکترم چیزی نگفت. ۷ هفته فعالیت زیاد داشتم ، لکه داشتم. دیگه شیاف زدم تا الان. فک کنم‌۲ هفته همینجوری لک داشتم ، بعد خوب شدم.بیشتر رعایت کن.

من دکترم چیزی نگفت. ۷ هفته فعالیت زیاد داشتم ، لکه داشتم. دیگه شیاف زدم تا الان. فک کنم‌۲ هفته همینج ...

من یدونه دیشب استفاده کردم فقط 

حالا میترسم میگم اگه داره سقط میشه چطور بفهمم حالا که جلو لک و خون و گرفته 

یعنی ممکنه متوجه نشم 

با حرف این دکترا الکی نگران نشو.. منم فیبروم داشتم، گفت اصلا چرا باردار شدی، ولی مشکلی ندارم. آرامش ...

من بارداری اولم اصلا لک و اینا نداشتم با اینکه جفتم پایین بود اینو که اینطوری شدم همش حس میکنم لک و خون آبه غیر طبیعیه و  نمی مونه 😭خیلی ناراحتم 

من یدونه دیشب استفاده کردم فقط حالا میترسم میگم اگه داره سقط میشه چطور بفهمم حالا که جلو لک و خون و ...

نمیدونم، من هرشب میزدم.‌ میخای پیش یه دکتر دیگه هم برو. ولی به نظر من چیزی نیست، منم ترشحات کشسان بود‌

2810