2777
2789
عنوان

اقا میخوام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارتو سبک بردار که اذیت نشی .... حتما از خدام همه حرمها تبرک بگیر ، تربت و سنگ و پارچه سبز که بر ضری ...

برم بگم چی ک تبرک بدن؟ چی بگم‌میدن.

بارمم ی تونیک نخی نازک ک پوشیدم با ی عبای بلند برداشتم ی شلوار نازک پوشیدم ی ابروبادی برداشتم با دوتا لباس زیر.چفیه و نقاب و چادرم ک باهامه کفشامم جورابیه ی کیف کوچیکم برامولم برداشتم  با جانماز و تسبیح دیگ چی لازمه ب اضافه مفاتیح کوچولو

برم بگم چی ک تبرک بدن؟ چی بگم‌میدن.بارمم ی تونیک نخی نازک ک پوشیدم با ی عبای بلند برداشتم ی شلوار نا ...

زیاد برداشتی ، یک دست لباس کامل تنت باشه ، دومی تو کیفت کافیه ، جوراب فقط ۳ تا بردار ، پولاتو هم در دوجیب تقسیم کن عزیزم ، میری حرم به خدام بگو من خاک متبرک میخوام ، اب سرداب اقارو میخوام ،دقیق همینو بگی میدن یا حوالت میکنن دست کسی دیگه که کلیدتبرکها دستشه ، ردت نمیکنن 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

پیاده اب یا با ماشین میخوای بری چندنفرین شما.اوه زیارت قبول دعا کن برامنم کربلامون دست دخترههه حضرت ...

با ماشین چهار نفریم ممنون شماهم با دل پاکتون ما را دعا کنید

اگر قابل باشیم به روی چشم انشالله خدا حاجت دلتون رو بده

نائب الزیاره شما هستم

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

وای واااای حلالم کن تورو خدا من فک کردم همونی بودی ک تاپیک تفرقه آمیز زده بود چون یهویی زدم روی تاپیکش صفحه ی شما اومد بالا برام خیلی حلالم کن ببخشید اشتباه کردم زخم خورده ام ازشون