2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین جنینه یا نه🥺

231 بازدید | 21 پست

تقریبا تو هفته شش یا هفت بودم دقیق نمیدونم  ۹روزه هی خونریزی هی لکه بینی دو سه روز هم هس ک مث شیر اب ازم خون میره شیافم استفاده میکنم ولی نمیدونم سقط شده یا مونده درضمن تو این ۹روز فقط دیشب درد خیلی خیلی شدید کمر داشتم الانم دارم اینو دفع کردم با مقدار زیادی خون غلیظ یکم دردم اروم شد البته شاید یکم بعد زیاد شه باز .الان من چیکار کنم میشه بگین خواهش میکنم جواب بدین دوروبرم هیچکس نیس دکترمم نمیشه الان زنگ بزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی زیاده امروزم دو برابر شده با این وضع دیگه امیدی نداشته باشم؟؟؟؟

من که میگم نه باردار نیستی....ولی باز نشون بده به دکتر سایت یا صبر کن برو دکترت

اخه جمعس امروز هستن؟🤦‍♀️

من که میگم نه باردار نیستی....ولی باز نشون بده به دکتر سایت یا صبر کن برو دکترتاخه جمعس امروز هستن؟� ...

باردارم چند بار ازمایش بتا دارم تیتر دارم همه تایید کردن ک باردارم .اره راس میگی جمعه اس ولی زنگ میزنم 

چی شد ک خونریزی افتادی؟ شوهرت مشکل اسپرم داشت؟

ن خودم مشکل داشتم کیست و تنبلی تخمدان این ماهم با فولیکول ضعیف باردار شدم ک دکترم تعجب کرده بود ولی من میدونستم نمیمونه☹️با بدبختی باردار شده بودم با دارو و اینا

باردارم چند بار ازمایش بتا دارم تیتر دارم همه تایید کردن ک باردارم .اره راس میگی جمعه اس ولی زنگ میز ...

میدونم باردار بودی....من با این خونریزی  الانو میگم دیگ باردار نیستی ...حالا باز بپرس