2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین جنینه یا نه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست
ن خودم مشکل داشتم کیست و تنبلی تخمدان این ماهم با فولیکول ضعیف باردار شدم ک دکترم تعجب کرده بود ولی ...

الهییییییی.اره همینا باعث خونریزی میشن.

شما عجله نکن واسه بارداری چند ماه خودتو تقویت کن بعد......چون اینجوری سابقه سقطت میره بالا🙋‍🤷‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خودم مشکل داشتم کیست و تنبلی تخمدان این ماهم با فولیکول ضعیف باردار شدم ک دکترم تعجب کرده بود ولی ...

عزیزم اصلا ناامید نشو.....دکترم میگفت اکثر اوقات بارداری اول موفق نیست یا جنین مشکل داره یاکلا بارداری پوچه.اتفاقا خیلی وقتا سقط کردن نشونه خوبیه..چون باعث میشه خیلی مشکلات رحمی دفع بشه...ورحم اماده ی بارداری موفق !!

.فقط باید حداقل تا سه...چهار ماه بعدش باردار نشی و به رحمت و ذهنت استراحت بدی...

منم اولین بارداریم باامپول و قرص و خلاصه سخت بود...ولی سقط شد...بستری شدم دوشب..

خیلیم اذیت شدم ...ناامید شدم...اما چهارماه بعدش باردارشدم شکر خدا..الانم کنارمه...

فقط حتما دکتر برو..چون ممکنه خونریزیش اذیتت کنه...خودتم تقویت کن چیزای مقوی بخور..فکرای مثبت کن..انشالله زودتر حالت خوب میشه و خونریزی هم معمولا یه هفته س تموم میشه..ولی باید دارومصرف کنی تحت نظر پزشک باش..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

احتمالا دکترت گفته باشه بهت ولی حتما ده روز دیگه سونو بده که بقایا نمونده باشه..خدای نکرده

انشالله سری بعد تاپیک بارداریتو بزنی✨♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️