2777
2789
عنوان

جلوگیری زیاد خطرناکه

212 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دو ساله ازدواج کردم فعلا نمیخام بچه بیارم 

بعد توی این دوسال همش جلوگیری طبیعی کردم یدونه قرصم نخوردم 

بعد شنیدم جلوگیری بیش از حد ضرر داره ممکنه بعدا بخای باردار بشی اذیت بشی و نمیدونم از این خرفا میخاستم بدون خوب من که فعلا نمیخام باردار بشم چیکار باید بکنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش دروغ و شایعست شنونده باید عاقل باشه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نمی‌دونم قدیمیا میگن زیاد جلوگیری کنی ممکنه بعدا باردار نشی. دلیل علمی نداره فکر کنم.

هیچی دیگه، یا حرفاشون رو باور کن و همین الان بچه‌دار شو، یا ریسکش رو قبول کن و جلوگیری کن.

اینی که گفتی نمیدونم چیه کلا ۲۰ سالمه هیچی از اینا سر در نمیارم😂

تنبلی تخمدانه

بازم اینم باشه چیزی نمیشه

الان صدسال پیش نیست درمان داره

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من ۵ سال با قرص جلوگیری کردم و علاوه بر اون جلوگیری طبیعی و مواقع خطری اورژانسی هم میخوردم چون مشکلات زیادی داشتم و بچه نمیخواستم...اما بعدش بلافاصله حامله شدم

کسی رو تشویق نمیکنم،صرفا تجربه خودمو گفتم شاید لطف خدا بوده نمیدونم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

این چیزا رو باید با دکتر متخصص مشورت کنی و اونم بر اساس نتیجه ازمایش و سونوگرافیات بهت میگه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
همش دروغ و شایعست شنونده باید عاقل باشه

اخه یکی از فامیلامون میخاست باردار بشه نمیشد گفت به خاطر جلوگیری خیلی زیاد نمیدونم تنبلی تخمدان گرفت و از این حرفا ترسیدم

بدون قرص استرس نداشتی یهو باردار شی؟؟ من دوماهه ازدواج کردم زیاد تجربه ندارم طبیعی جلوگیری میکنم ۱ قطره ام میدونم داخل نمیریزه ببخشیدا

ال دی هم میخورم باز استرس دارم😭😂

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

اخه یکی از فامیلامون میخاست باردار بشه نمیشد گفت به خاطر جلوگیری خیلی زیاد نمیدونم تنبلی تخمدان گرفت ...

بابا هرکی سواد درست حسابی نداره یه چیزی میگه

چه ربطی داره اصلا

دختر ۱۳ ساله مجرد هم تنبلی تخمدان میگیره! 

ممنونم عزیزم راهنمایی کردی

قربونت😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚