2777
2789
عنوان

اونایی ک بعد مدتی زندگی در یه ساختمون با خونواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 32 پست
منو نترسونید احتمالا برم طبقه بالاشون زندگی کنم یعنی انقدر اذیت میشه آدم؟😅

واییی نه ب هیچ عنوان قبول نکنیااااا ببین اگ  ب دوسال پیش برگردم قطعا اولین شرطم خونه مستقل و جدا بود شده دو‌ کوچه اونور تر شده رهن و اجاره با چادر ولی بهتر از نزدیکی با خونواده همسره

انشالله عزیزم قسمت منم انشالله از اونایی ک مستقلن میشنوم ک زندگی خیلی خوبه بی دردسره

امید به خدا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا به این درجه از خوشی نرسیدم 🙃ولی وقتایی که خونه نیستن و ساختمون خالیه شوهرم انقد راحته هی میگه ...

آره دقیقا فقط آدم توی عذابه یه روز نیستن طعم آزادی رو میچشیم که متاسفانه همیشه هستن

هععععععععی....خدا کمکت کنه...فرشته هم باشن،تاکید میکنم فرشته هم باشن بازم دخالت و ناراحتی پیش میاد . ...

دقیقا به شوهر ادم برمیگرده 

من تنها مشکلم با بچه هامه خیلی دوست دارن برن اونجا وقتی میرن دوتربیتی میشن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
آره دقیقا فقط آدم توی عذابه یه روز نیستن طعم آزادی رو میچشیم که متاسفانه همیشه هستن

مثلا من بخام برم جایی اسنپ بگیرم یا حالا هرچی از پنجره سرشو میاره بیرون دخترم کجا اخه ب تو چه میرم جهنم😂

میبینی بخدا که همینه هرچقددد هم خوب باشن بازم سخته کنارهم بودن

از حد نگذریم خوبیهایی هم داره 

بگیم که انقدر نترسونیم بقیه رو 

من 8ساله پیششونم

خوبیهاش اینه که پول رهن و اجازه نمیدیم تو این گرونی و هرسال مجبور نیستیم به فکر جابجایی باشیم 

دوم  اینکه کاری داشتی میتونی کمک بگیری مثلا خدانکنه مریصی چیزیه یا بچتو بزاری پیششون یه دیقه بری بیرون و بیای 

به مهمونیا و دورهمی ها نزدیکتری اگر بتونی حدو حدودو نگه داری بعضیا هستن دوست دارن دورهمی رو اینطور میتونن بیشتر شرکت کنن 

من اگر خوکه جدا داشتم انقدر اقوام شوهرمو نمیدیدم ولی بلاخره اینجا چهارتا ادم میبینیم دلمون وا میشه  .ادم بدا به کنار اونا مایه عدابن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
از حد نگذریم خوبیهایی هم داره بگیم که انقدر نترسونیم بقیه رو من 8ساله پیششونمخوبیهاش اینه که پول رهن ...

عزیزم‌۸ ساله پیششونی پس مادرشوهرت و خونواده همسرت خیلی یا شعورن که طرز فکرت اینه واقعا هم دستشون درد نکنه ک کاری نکردن عروسشون بد به خونواده همسر نگاه کنه 

من ۲ ساله پیششونم یعنی تا دلت بخاد چیزا دیدم هااا

مثال بزنم مادرشوهرم خیلیییی حسوده ب چشم هوو بهم نگا میکنه مثلا برای خودم یا خونم چیزی بخرم همون روز ب همسرم میگ برای من چرا نخریدی من تورو برای کدوم روز بزرگ کردم و اینجوری همش ب همسرم حس عذاب وجدان میده 

الان مثلا میخایم طرفشویی بخریم همسرم دودل شده میگ من پول ی ماشینو دارم اگ بخرم مامانم ناراحت میشه و …. 

مثلا ب تمیز کاری خونم گیر میده اینو اینجور کن اونجور کن 

چون من نزدیکم سواستفاده میکنه از من تا جاری های دیگم

عزیزم‌۸ ساله پیششونی پس مادرشوهرت و خونواده همسرت خیلی یا شعورن که طرز فکرت اینه واقعا هم دستشون درد ...

چرا عزیزم یه چیزهایی بوده .گاهی با چشم گریه هم خوابیدم 

اما همه اون مسایل اگر خونه جدا داشتم هم اتفاق می افتاد 

شما اگر جدا بودین باز چیز جدید میخریدن مادرشوهرت دلش میخواست .و البته اینم بگم من اگر مادرشوهرم از روی من تقلید کنه واسه خرید اصلا ناراحت نمیشم البته با پول خودش .اون وسیله رو در انحصار خودم نمبینم و اگر مشابه من بخره با خودم میگم ایشون حتما سلیقه منو قبول داره که مثل من خریده و تازه خوشحال میشم 

چرا عزیزم یه چیزهایی بوده .گاهی با چشم گریه هم خوابیدم اما همه اون مسایل اگر خونه جدا داشتم هم اتفاق ...

با پول خودش اره مادرشوهرم همشو از پول همسرم میخاد هرچی بگیریم رو حتی ی مبارک خشک خالی نمیگه بهمون فقط پول میخاد وسایل میخاد چشم چشمی میکنه مسائل خونمو خبر چینی میکنع 

عزیزم‌۸ ساله پیششونی پس مادرشوهرت و خونواده همسرت خیلی یا شعورن که طرز فکرت اینه واقعا هم دستشون درد ...

اگر از شما انتطار داره براش یه وسیله بخرین شما هم پس متقابلا ازش بخواید براتون بخره .

متاسفانه قدیمیا اینطور فکر میکردن پسر باید کمک دست خانواده پسر بشه و تیغ میزدن 

الانه برعکس شده همه خانواده ها کمک جونا میکنن 

بعصیا هنوز تو قدیم موندن 

ما از روز اول یه مداد برامون میخریدن پولشو حساب میکرویم که ماهم براشون چیزی خریدیم حساب کنن و کاملا حدو حدود مالیو مشخص کردیم یعنی یه پاکت گوجه خم میخریم حساب میکنیم