2777
2789
عنوان

بی مویی و کچلی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم آخه من داروی خاصی نخوردم بچمم به وقت بدنیا اومد، کاش فقط در بیاره ۱۱ ماهه دارم انتظار میکشم

حتی اگر در نیاوردم اصلا اصلا جای نگرانی نیست عزیزم ،حالا ک این اتفاق افتاده با غصه خوردن درست نمیشه الانم علم پیشرفت کرده مو راحت و ابرو با تراکم بالا کاشته میشه این ک غصه نداره 

اسم بیماریشم آلوپسی مادرزادی یا همون طاسی مادرزادیه ک گفتم ک دلایلش یا داروی خاص ،یا نقص ایمنی یا رشد ناکافی

حتی اگر در نیاوردم اصلا اصلا جای نگرانی نیست عزیزم ،حالا ک این اتفاق افتاده با غصه خوردن درست نمیشه ...

ولی آخه برا کاشت مگه نباید از بانک مو خود شخص بگیرن؟ بچه من یدونه مو هم نداره

ولی آخه برا کاشت مگه نباید از بانک مو خود شخص بگیرن؟ بچه من یدونه مو هم نداره

الان عضو بدن یکی رو ب دیگری پیوند میزنن بعد یه چندتا تار نمیتونن پیوند بزنن به نظرت ؟

نگرانننن نباش 

الان عضو بدن یکی رو ب دیگری پیوند میزنن بعد یه چندتا تار نمیتونن پیوند بزنن به نظرت ؟نگرانننن نباش

درست میگی ولی کاش الان که بچه س مو در بیاره دلم نمیخاد بعدا به خاطر این موضوع یه موقع تو مهد یا مدرسه بچه ها اذیتش کنن

درست میگی ولی کاش الان که بچه س مو در بیاره دلم نمیخاد بعدا به خاطر این موضوع یه موقع تو مهد یا مدرس ...

عزیزم تحت نظر یک متخصص و جراح پوست و مو ببرش تا آزمایش های لازم رو ازش بگیرن و بگو اگر بدن توانایی رویش مو رو نداره از حالا ک کوچیکه درمانش شروع کنن و نزارن برای زمانی عاقل شذه و میفهمه چه تفاوتی با دیگران.داره

عزیزم تحت نظر یک متخصص و جراح پوست و مو ببرش تا آزمایش های لازم رو ازش بگیرن و بگو اگر بدن توانایی ر ...

فعلا بردمش پیش یه دکتر پوست و مو کودکان آزمایش ازش گرفتن ۱۰ روز دیگه جوابش میاد ، حالا رفتم پیش دکترش حتما بهش میگم

فعلا بردمش پیش یه دکتر پوست و مو کودکان آزمایش ازش گرفتن ۱۰ روز دیگه جوابش میاد ، حالا رفتم پیش دکتر ...

عزیزم ببخشید دور سر بچتون بزرگ بود و نگران بودید حل شد اخه یکی از دوستان من هم همین مشکل داره رفته بهداشت گفتن دور بچش رشدش زیاد بوده و سونو مغز انجام داده جای معتبر گفتن هیدروسفالی نیست و مغزش نرماله ولی باز نگرانه

عزیزم ببخشید دور سر بچتون بزرگ بود و نگران بودید حل شد اخه یکی از دوستان من هم همین مشکل داره رفته ب ...

بله عزیزم الان دیگه میبرم دکتر میگه خوبه ، کلا دور سرش بزرگه یکم ولی خداروشکر مشکلی نداره، به دوستت بگو نگران نباشه سونو هم که مشکلی نبوده. 

منم سونو دادم همون اوایل و خداروشکر مشکلی نبود الانم بچم خیلی باهوشه و همه چیش خوبه خودش همه چیو یاد گرفته تا الان

بله عزیزم الان دیگه میبرم دکتر میگه خوبه ، کلا دور سرش بزرگه یکم ولی خداروشکر مشکلی نداره، به دوستت ...

اینم ۳۸روزگی سونو انجام داده و گفتن همه چی خوبه البته ازمایش تیروئید هم داده و منتظر جوابه 

2810