2777
2789
عنوان

بی مویی و کچلی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 49 پست
آخه سر بچه ی من حتی پرز یا کرک نداره میترسم پوست سرشو خراب کنم

اره ممکنه حساسیت داشته باسه خب اونام دختر بودن خیلی مو نداشتن و در اوردن پیش ی دکتر ببرید من‌توصیه نمیکتم تجربه‌ای ک داشتم رو گفتم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یکی از پسرای فامیلای ما اینجوری بود خودش بور بود و هیچ مویی نداشت اما الان ۲۰ سالشه ماشاالله از ...

یعنی چجوری بود؟ سر بچه من مث پوست هندونه صاف وصیقلیه، ابرو هم هیچی نداره، این آشنایان که میگی هم همینطور بود ؟ یا کرک و پرز داشت رو سرش؟

نه در حتی سه چارتا دونه هر چشمی

خب پس بدنش فرآیند رویش مو رو داره اما کامل نیست ,غصه نخور از دوسالگی در میاره از این مدل بچها زیاد دیدم میومدن واکسن و قد وزنشون میکردم اما بعد دوسال مو داشتن اما یا خیلی بور بودن یا کم وشت

خب پس بدنش فرآیند رویش مو رو داره اما کامل نیست ,غصه نخور از دوسالگی در میاره از این مدل بچها زیاد د ...

چرا پس بچه منو تعجب میکنه هر کی میبینه؟ خودمم هیچوقت ندیده بودم

یعنی چجوری بود؟ سر بچه من مث پوست هندونه صاف وصیقلیه، ابرو هم هیچی نداره، این آشنایان که میگی هم همی ...

ن هبچی نداشت حتی یه دونه هم پیدا نمیکردی رو سرش 

بچه شما سفید چشم رنگیه؟

نه هنوز ، فکر کنم ۱۰ روز دیگه بیاد

تا جواب ازمایشش نیومده هیچ کاری نکن

بچه اس چیزی به سرش نمال

نوه عمه من خیلی دور دندون در اورد

عکس گرفتن گفت دندون داره ولی خیلی بالاست تا در بیاد طول میکشه بچه انقدر با لثه هاش خورده بود سفت شده بود قشنگ نون میکند و میخورددکتر گفت اگه خیلی سفت بشه باید بیایی لثه اش پارع کنیم که دیگه دراورد خودش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چرا پس بچه منو تعجب میکنه هر کی میبینه؟ خودمم هیچوقت ندیده بودم

ببین اینی ک ابرو نداره خب غیر عادیه برای همین تعجب میکنن و اینم بدون خیلی از بچها کامل ب دنیا نمیان و گاهی بر اثر یه جهش یا گاهی بر اثر تولد زود هنگام و گاهی شرایط یا داروهای مادر دچار اینجور تغییرات میشن ک زمان میبره اما درست میشه 

تا جواب ازمایشش نیومده هیچ کاری نکنبچه اس چیزی به سرش نمالنوه عمه من خیلی دور دندون در اوردعکس گرفتن ...

نه این چند روزم صبر میکنم، ولی آخه همش برام سواله چرا مو نداره

بچه من خداروشکر دندون در میاره

نه این چند روزم صبر میکنم، ولی آخه همش برام سواله چرا مو ندارهبچه من خداروشکر دندون در میاره

خدارا شکر

یه کاربری هست بچه اش مو و دندون نداره که گفت بیماریه ژنتیکیه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ببین اینی ک ابرو نداره خب غیر عادیه برای همین تعجب میکنن و اینم بدون خیلی از بچها کامل ب دنیا نمیان ...

نمیدونم آخه من داروی خاصی نخوردم بچمم به وقت بدنیا اومد، کاش فقط در بیاره ۱۱ ماهه دارم انتظار میکشم

2810