2777
2789
عنوان

اونایی ک درسشونو ادامه ندادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
به چه دردی میخوره؟

نمیخوای نخون ولی وقتی یکی میپرسه چجوری میگی تا هشتم خوندی😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

چرا؟

چون تو این دور و زمونه همه دارن درس میخونن مخصوصا تو‌ این کشور مدرک همیشه مهم بوده، اصلا حالا با اینش کاری ندارم ،ادم حداقل حداقلش باید دیپلم و داشته باشه بنظرم..

بـرای تویـی که قلــب منـی🤍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم چرا دیر باشه

درسته که درس و دانشگاه این روزا دیگه برای شغل و درامد فایده نداره

اما به نظرم تحصیلات باعث میشه تو عاقل تر بشی و با ادمای فرهیخته رفت و امد کنی و درک کنی دنیا چه شکلیه . فکر میکنم خیلی تو شخصیت ادما موثره تحصیلات البته در مقایسه خودت با خودت

یعنی منی که دانشگاه رفتم در مقایسه با موقعی که نرفتم شخصیتم رشد کرده و بهتر شده

نامزدم

خب اگر حوصله درس خوندن داری. اره بخون. واقعا این دوره دیگه همه حداقل دیپلم رو دارن.خودتم اعتماد به نفست ممکنه پایین بیاد سر این موضوع. اگر هم نه حوصله زیاد نداذی، تحقیق کن ببین رشته های فنی حرفه ای میتونی بری ؟ مثلا طراحی دوخت. اینا معمولا سطح درسی پایین دارن یا در کل میشه توش به درآمد خوب هم رسید

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
ھیچوقت برای درس خوندن دیر نیس اصلا سنی نداری

واقعا؟؟؟

حس میکنم خیلی بزرگ شدم😖😖

از اینم خجالت میکشم هم کلاسیام ازم چند سال کوچیکترن

میتونم باهاشون رفیق شم یا نه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نمیخوای نخون ولی وقتی یکی میپرسه چجوری میگی تا هشتم خوندی😐

میخوام بخونم عزیزم

گفتم دیپلم به چه دردی میخوره

خب اگر حوصله درس خوندن داری. اره بخون. واقعا این دوره دیگه همه حداقل دیپلم رو دارن.خودتم اعتماد به ن ...

دیپلم فنی میشه

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
واقعا؟؟؟حس میکنم خیلی بزرگ شدم😖😖از اینم خجالت میکشم هم کلاسیام ازم چند سال کوچیکترنمیتونم باهاشون ...

نہ گلم سنی نداری بہ خودت سخت نگیر اصلا چرا خجالت! من الان دوست صمیمیھام یکی ۱۲ سال ازم بزرگترہ یکی ھم ۱۰ سال ازمن کوچیکترہ 

نہ گلم سنی نداری بہ خودت سخت نگیر اصلا چرا خجالت! من الان دوست صمیمیھام یکی ۱۲ سال ازم بزرگترہ یکی ھ ...

چندسالته عزیزم؟

من نظام قدیم بودم دیپلم گرفتم سوم دبیرستان (یازدهم)ترک تحصیل کردم بعد تو ۲۲سالگی با یه بچه ۲ساله شروع کردم به خوندن دوازدهم و بعداز ۲سال بالاخره امسال کنکور دادم ،فقط وفقط به خودت بستگی داره اگه علاقه داری و میبینی بدون مدرک و درس خوندن یه جورایی سرافکنده ای پس همین الان شروع کن چون حتی اگه ۴۰ساله هم ک بشی فک میکنی یه چیزی رو ازدست دادی، ولی اگه علاقه وهدف  نداری مثلا ذهنت نمیکشه یا برات مدرک و اینجورچیزا مهم نیس اصلا نرو سمتش 

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
میخوام بخونم عزیزمگفتم دیپلم به چه دردی میخوره

هیچی والا ب درد نمیخوره🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)