2777
2789
عنوان

علت تپش قلب و لرزش درون بدن چیه

575 بازدید | 6 پست

غذا دیر بم برسه لرزش بدن میگریرم 

غذا میخورم تپش قلب میگیرم انگار قلبم تو گلومه و آزار دهندس 

الانم گشنم نیست اما لرزش و تپش قلب دارم چم شده 

چند وقتیه اینجوری شدم 

شیرینی که میخورم بدتر میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید مشکل از معده ت باشه منم این حالات رو کم و بیش تجربه کردم دکتر نرفتم نمی دونم دقیق مشکل چیه ولی یه مدت رو غذات حساس باش درهم خوری نکن پرخوری هم نکن.شب زود غذا بخور قبل خواب چیزی نخور.چیپس و پفک رو یه مدت کلا تعطیل کن.روی غذا آب نخور.اب یه نخور.شب سردیجات نخور.نوشابه و سوسیس کالباس و اینا تعطیل.و در آخر آرامش خودت رو حفظ کنه و سعی کن عصبی نشی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
شاید مشکل از معده ت باشه منم این حالات رو کم و بیش تجربه کردم دکتر نرفتم نمی دونم دقیق مشکل چیه ولی ...

اتفاقا همه اینایی که گفتی رو حساسم انجام بدم حالم بد میشه 

و یمدت کنار گذاشتم واقعا بهتر شدم  باشه دوباره پرهیز میکنم 👍🏼

اتفاقا همه اینایی که گفتی رو حساسم انجام بدم حالم بد میشه و یمدت کنار گذاشتم واقعا بهتر شدم باشه دو ...

و یه تجربه دیگه که من دارم خیلی رو این مشکلت زوم نکن.من یه وقتایی که اصلا حواسم نیست و سرگرمم کاملا حالم خوبه اگه یادش بیفتم حالم ممکنه بد بشه!!! معده ت ضعیفه ولی وسواس فکری هم بدتر می‌کنه.سعی کن سرگرم باشی.اگه چای خوری هستی کم کن من یه مدت کلا ترک کردم صبح فقط یه کمرنگ می‌خوردم.قهوه هم خوب نیست اگه میخوری بذار کنار.اگه امکانش رو داری هر روز صبح یه قاشق عسل ناشتا بخور.سردیجات از عصر به بعد نخور.شیرینی خامه ای و اینا هم عصر وشب نخور.ولی بنظر من یه دکتر برو اینطور خوب شدنش زمان می‌بره و اعصاب رو داغون می‌کنه حداقل پیش سنتی برو

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰