چقدر من تنهام خدایی 😔 به خدا اونایی ک شوهر نمیخوام خدا بهشون تلپ خیلی خوبشو یهویی سرراهشون قرار میده ولی من بدبخت چی ؟ از تنهایی دق کردم دختر خالم همسن منه دو سال پیش عقد کرد خیلی هم زرنگ دانشجو پزشکیه شوهرش هم یه شیخ ساده اس ولی فامیلشونه خیلی هم خوش تیپ و خوشگله خالمم کلی کمکشچن میکنه اصلا حالم سرپرستی دوتاشون رو به عهده گرفته واقعا پسره هم اهل زندگیه با خیال راحت
کنار شوهرشه بدون ترس و بدون گناه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😭😭😭منم اینروزا خیلی احساس تنهایی میکنم کاش منم امسال شوهر کنم .ایشالله توهم به زودی یه همسر خوب س ...
عاقبت بخیری مهمه اینکه قدرتو بدونه متعهد باشه چشمش رو تو باشه فقط و اگر مشکلی پیش آمد تاهمیشه صبور باشه امتحان الهی بدونه مشکلات رو بخشیش رو که تو مقصر نیستی یا حتی گاهی مقصری سعه صدر داشته باشه
شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
من اگه تو سن الان تو بودم به جای اینکه بشینم گریه کنم برای شوهر کردن، میرفتم بدنبال پیشرفت،میرفتم دنبال علایقم و تفریحاتم و بعد از بیست و پنج سالگی به ازدواج فکر میکردم .
قدر لحظه هات رو بدون که ده سال دیگه افسوس امروزت رو نخوری