2777
2789
عنوان

با تنبلی تخمدان بعد از چ زمانی حامله شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 48 پست
به همراه متفورمین خوردنت باشگاه برووو زوووود نتیجه میگیری جاریم پنج سال اقدام بود فقط وقتی که رفت با ...

پیاده روی میرم هر روز عزیزم وزن مم پایین آوردم ۱۰کیلو کم کردم۵۰کیلوام الان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو ها باعث شده اضطراب بگیرم 😓این چند روزه ک کلومفین مبخووردم همش بی قراری داشتم با خودم میگم بچه ...

ببین خیلی سخته منم مثل توبودم. یه روزیه روانشناس بهم گفت فککرکن مثلا قندداری همیشه این داروهارواستفاده میکنی. فکرت روازادکن استرس اصلانمیزاره بارداربشی.یه چیردیگه ا به جزخانواده نزارکسی بفهمه تواقدامی.  

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
ببین خیلی سخته منم مثل توبودم. یه روزیه روانشناس بهم گفت فککرکن مثلا قندداری همیشه این داروهارواستفا ...

کسی نمی‌دونه عزیزم ،احساس می‌کنم منم ب مشاور احتیاج دارم باید برم پیشش 🥲

به وزن نیست عزیزم باید ورزش هوازی بری تا تخمدونات گرم بشن اگه نمیتونی هر پارکی وسایل ورزشی داره برو رو اون دو چرخههه پدال بزن خیلی خوبه 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین لطفااا☺️❤️❤️❤️

به وزن  نیست.دختر من  ۲۰ کیلو هست و این مشکل رو داره  سالها.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یوگا میرم از همین مجردی سعی میکنم وزنم بالا نره و قند و شیرینی رو حذف کردم

دکتر دختر من  گفت  بهترین ها برای این مشکل،رقص  زومبا و     کلا هوازی هست. یعنی تحرک ریتمیک.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم باچی جواب گرفتین که بعدش اینطوری شد‌؟؟

هیچ دارویی استفاده نکردم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
واقعا صبور بودین من ۷ماه شده دیگه روحیه ندارم 🥲

منم خیلی به این در و اون در زدم البته در پایان جز طب اسلامی هیچی جواب نداد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
به وزن نیست.دختر من ۲۰ کیلو هست و این مشکل رو داره سالها.

اخه گفتن چربی شکم از بین بره کمک میکنه ب درمان ش منم لاغر کردم سونو هامم قبل و بعد لاغر شدند کلی فرق کرده بهتر شده