2777
2789
عنوان

حالا انگار همه پزشکی قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4014 بازدید | 250 پست

بابای  این دختر بسیار پرو تشریف داره 

قشنگ داره میگه من دخترم تک بعدی بار نیاوردم 

آخه خاک بر سر اگه دخترت میومد تیزهوشان و درس می خوند می خواستم ببینم اون وقت فرصت داشت چند بعدی بار بیاد 

اگه نهایی یه سال مثل خر می خوند اون وقت فرصت داشت چند بعدی بار بیاد؟

و نکته آخر برای کسی که استعداد ورزشی داره مدال آوردن شاهکار نیست 

مثل اینکه کسی که رتبه یک کنکور آورده استعداد درسی داشته 

دم دو تاشون گرم کنار استعداد تلاش کردن 

ولی قرار نیست حق خوری کننن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای این دختر بسیار پرو تشریف داره قشنگ داره میگه من دخترم تک بعدی بار نیاوردم آخه خاک بر سر اگه د ...

آفرین خیلی عالی گفتی.

اگه کسی بخواد بدون سهمیه رتبه عالی کنکور بشه مطمئنا وقت نمیکنه باشگاه بره چه برسه به مدال جهانی و بالعکس.

تک بعدی تربیت نکردن برای توقعات پایین توی هررشته ای هست نه مدال جهانی و پزشکی سراسری.

مثل یکی از اقوام‌ما ادعاش میشه تک بعدی نیست و همه چیش رو داره باهم ارتقا !!!!میده  که خب مدرکش برای پیام نور بدون کنکوره ،بچه دارشدن و تربیت بچه هاش روهواس یعنی اصلا پیش بچه هاش نبوده و کلا پدربزرگ مادربزرگ ها بزرگشون کردن.ورزشش هم در حد یه باشگاه و یه تنیس که حتی در سطح استانی هم رتبه نداره.وضعیت مالی هم در حد یه خونه قدیمی و یه ماشین کوئیک!!!

خب اگه آدم سطح توقعش همین باشه میتونه ادعا کنه تک بعدی نیست‌

ببین عزیزم چندتا موضوع وجود داره 

اول اینکه طبق قانون کشور ، ایشون فقط میتونه تربیت بدنی رو بدون کنکور بخونه پس داره درخواستی میکنه که با قانون در تضاده

دوم اینکه ایشون تلاشش در حیطه کنکور یا کلا درس نبوده. در زمینه ورزش تلاش کرده نتیجشم گرفته دمشم گرم اما همه ما تو زندگیمون سر دوراهی ها باید انتخاب کنیم. ایشونم تو دوراهی بین درس و ورزش قبلا انتخابش رو انجام داده. پس نمیتونه الان مدعی پزشکی باشه.

سوم اینکه مردم حسود نیستن عزیزم. وفتی مدال گرفت همه خوشحال شدن و هیچکسم مخالف اینکه بره تربیت بدنی بهترین دانشگاه ایران نبود. چون اون نره تربیت بدنی کی بره وقتی زحمت کشیده تو موضوع مربوط به این رشته. اما خودش با درخواست غیرمرتبطش باعث شد مردم نسبت بهش تنفر پیدا کنن و به چشم یه فرصت طلب بهش نگاه بشه. همین الانشم ایشون مثل بقیه کنکور بده پزشکی قبول بشه هیچکس مشکلی نداره. پس میبینی که ربطی به حسادت نداره.

چهارم اینکه ایشون الان داره میگه من اردو بودم نتونستم برای کنکور درس بخونم. درحالی که دروس پزشکی خیلی سنگین تره و وقت بیشتر نخواد کمتر نمیخواد. خب ایشون دوباره دوسال دیگه که ازمون علوم پایس باید بره اردو. چند وقت بعدش آزمون پره اینترنی و بعدشم دوران اینترنی و کشیک های طاقت فرساش. حالا اونهمه ازمونهای خود دانشگاه هم هست. خب ، ایشون بعدا هم میخواد بیاد بگه من درگیر اردو بودم بازم وقت درس خوندن نداشتم.

و در آخر ، اینکه بگیم ینفره پس اشکالی نداره خیلی دیدگاه اشتباهیه. همه چی اولش از ینفر شروع میشه. امروز ایشونه ، چهارسال بعد بقیه مدال آوران المپیک هم مدعی میشن و اینطوری تبدیل میشه به یه سهمیه جدید. اگر هزار نفر دزد تو این دنیا باشه اشکال نداره بشه هزار و یکی؟

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
اقا سهمیه شهدا دادن گفتیم برای خانواده شون اذیت شده اسیب دیدن اشکال نداره به مرزبان و مدافع حرم دادن ...

من با این که مبینا نعمت زاده رو تو رشته پزشکی قبول کنن موافق نیستم ولی برای المیپاد زیست این جوریه که تو مرحله اول یه تعدادی انتخاب میشن(حدود چند هزار نفر)تو مرحله دوم حدود ۴۰نفر انتخاب میشن.میرن تهران برای دوره آموزشی.از اون ۴۰نفر تعدادی طلا میگیرن(یعنی بیش از یک نفر)تعدادی نقره و تعدادی برنز.به نقره و برنزها فقط سهمیه میدن اما طلاها هر دانشگاه و رشته ای خواستن این حقو دارن که برن.حالا از بین اون طلاها دوباره میان انتخاب میکنن کی بره مسابقات جهانی.(هر کی طلا آورده باشه چه بره مسابقات جهانی چه نه هر رشته ای بخواد می‌تونه بره)یعنی تو جهان حتی اگه مدال نیاورده باشن هم باز این امتیازو دارن که رشته ای که میخوان برن البته کاملااا حقشونه چون پروسه سختیه. من از متنتون این طور برداشت کردم که فکر میکنین نقره و برنز زیست جهانی نمیتونن هر چی میخوان انتخاب کنن برای همین اینو نوشتم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

فک کردی رفت دانشکده پزشکی قراره درس بخونه  

کشکی نمره میگیره چون باز تو تمرین و اردو مسابقات هست

بعد از فارغ التحصیلی یه دکتر بیسواد دیگه به جامعه پزشکی اضافه میشه و بیچاره جونه مردم

من با این که مبینا نعمت زاده رو تو رشته پزشکی قبول کنن موافق نیستم ولی برای المیپاد زیست این جوریه ک ...

به نظرم منظورشون اینه که نقره و برنز المپیاد کشوری نمیتونن برن دانشگاه که درسته 

نقره و برنز المپیاد کشوری باید کنکور بدن و فقط هم سهمیه ۲۰ درصد میگیرن 

به نظرم منظورشون اینه که نقره و برنز المپیاد کشوری نمیتونن برن دانشگاه که درسته نقره و برنز المپیاد ...

من خودم المپیادی بودم البته به اون مراحل نرسیدم اما یادمه اون موقع به ما میگفتن همین که تو ایران طلا بیارین کافیه برای این که هر دانشگاه و رشته ای میخواین برین و این که تو جهان چه مدالی بیارین بیشتر به این دردتون میخوره که از کشورای دیگه پیشنهاد تحصیل دریافت کنین مگرنه تو خود ایران تفاوت خاصی براتون ایجاد نمیشه

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
من خودم المپیادی بودم البته به اون مراحل نرسیدم اما یادمه اون موقع به ما میگفتن همین که تو ایران طلا ...

منم المپیادی ام 

من کاری به مدال جهانی ندارم

صحبتم در مورد اون ۴۰ تا مدال کشوری هست 

منم المپیادی ام من کاری به مدال جهانی ندارمصحبتم در مورد اون ۴۰ تا مدال کشوری هست

آهان حرف شما رو درست متوجه نشده بودم🌸.ولی خب اون خانم چون داشتن مقایسه میکردن با مدال نعمت زاده گفتم احتمالا منظورشون مدال جهانی بوده

@من_مرد_تنهای_شب_ام سلام ببخشید تگ کردم ولی شما رو با ایشون اشتباه گرفتن بعضیا تو تاپیک 😂

بله مثله همیشه😅 

ممنونم که تگ کردید

کاربر آقا...عقده هاتون رو سر کاربر های مرد اینجا خالی نکنید با تشکر