ببین عزیزم چندتا موضوع وجود داره
اول اینکه طبق قانون کشور ، ایشون فقط میتونه تربیت بدنی رو بدون کنکور بخونه پس داره درخواستی میکنه که با قانون در تضاده
دوم اینکه ایشون تلاشش در حیطه کنکور یا کلا درس نبوده. در زمینه ورزش تلاش کرده نتیجشم گرفته دمشم گرم اما همه ما تو زندگیمون سر دوراهی ها باید انتخاب کنیم. ایشونم تو دوراهی بین درس و ورزش قبلا انتخابش رو انجام داده. پس نمیتونه الان مدعی پزشکی باشه.
سوم اینکه مردم حسود نیستن عزیزم. وفتی مدال گرفت همه خوشحال شدن و هیچکسم مخالف اینکه بره تربیت بدنی بهترین دانشگاه ایران نبود. چون اون نره تربیت بدنی کی بره وقتی زحمت کشیده تو موضوع مربوط به این رشته. اما خودش با درخواست غیرمرتبطش باعث شد مردم نسبت بهش تنفر پیدا کنن و به چشم یه فرصت طلب بهش نگاه بشه. همین الانشم ایشون مثل بقیه کنکور بده پزشکی قبول بشه هیچکس مشکلی نداره. پس میبینی که ربطی به حسادت نداره.
چهارم اینکه ایشون الان داره میگه من اردو بودم نتونستم برای کنکور درس بخونم. درحالی که دروس پزشکی خیلی سنگین تره و وقت بیشتر نخواد کمتر نمیخواد. خب ایشون دوباره دوسال دیگه که ازمون علوم پایس باید بره اردو. چند وقت بعدش آزمون پره اینترنی و بعدشم دوران اینترنی و کشیک های طاقت فرساش. حالا اونهمه ازمونهای خود دانشگاه هم هست. خب ، ایشون بعدا هم میخواد بیاد بگه من درگیر اردو بودم بازم وقت درس خوندن نداشتم.
و در آخر ، اینکه بگیم ینفره پس اشکالی نداره خیلی دیدگاه اشتباهیه. همه چی اولش از ینفر شروع میشه. امروز ایشونه ، چهارسال بعد بقیه مدال آوران المپیک هم مدعی میشن و اینطوری تبدیل میشه به یه سهمیه جدید. اگر هزار نفر دزد تو این دنیا باشه اشکال نداره بشه هزار و یکی؟