2777
2789
عنوان

حالا انگار همه پزشکی قبول شدن

4014 بازدید | 250 پست

جاشونو قراره بدن به نعمت زاده   خب که چی ینفر کجارو میگیره  میره  از پس تمرینات  و درس برنمیاد  جا میزنه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

نه جا نمیزنه با همین اسم و معروفیت اونجا هم پاس میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا😂 خیلیاشون تا چند وقت دیگه دنباله اینن ببینن بارتبشون پیرایه آزاد قبول میشن یا نه حالا جالبه درخواست رد شده ولی اینا باز ولکن نیستن عجیبه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

میدونید همین ی نفر ؛بی سواد وارد دانشگاه میشه ؛بی سواد درسارو پاس میکنه و بی سواد میره جلو 

بی سواد و علم تیغ جراحی به دست میگیره 

و میدونید چند نفر سر همین بی سوادی ایشون از دنیا میرن؟!!

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

والا از دیروز  هزار تا تاپیک زدن حالا اکثرشونم اصلا درس نخوندن 

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙