2777
2789
آره . دایی من کارمند بانک بود. کادو برای بچه ام موقعی که به دنیا آمد حساب پس انداز برایش باز کرد.من هر چی کادو که بهش پول دادند را داخل همون حساب پس انداز گذاشتم. بعدش یک قلک براش خریدم و یک سالی پول داخل قلکش ریختم. حالا پولهای پس انداز و قلکش را همه با هم می خوام ببرم حساب مسکن جوانان برایش بازکنم. فتوکپی شناسنامه بچه لازمه و فتوکپی کارت ملی و شناسنامه بازکننده حساب.
چه مادر خوبی هستی که از حالا به فکر آینده بچه ات هستی.
من از وقتی نیکا بدنیا اومد یه حساب مسکن جوانان باز کردم از اونجائی که سر وقت باید هر ماه بریزی .ووو من سالانه واریز میکنم خیلی راضی ام
یه زمین هم شمال خریدم که قسطش را دارم میدم و مال نیکا خانومه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای پسرم سکه میخرم. الان 9 ماهشه و من تا حالا یک سکه تمام و یک ربع براش خریدم. فکر میکنم از پول گذاشتن توی بانک بهتر باشه. البته اگر بانکی باشه که سکه قبول کنه من حساب باز میکنم.
من همبرای پسرم سپرده 5 ساله باز کردم.... یعنی وقتی 5 سالش بشه پولش 2 برابر میشه
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
با این وضع تورم فکر می کنین پول تو بانک گذاشتن می تونه واسه بچه هامون خوب باشه.چند وقت پیش واسه خالی کردن کمدم رفتم حساب بانکی هایی را که داشتم را بستم .چند تا از حساب بانکی هام مال بیست سال پیش بود که والدینم برام باز کرده بودن.پولی که اون زمان برای خودش کم نبود حالا با سودش هیچ ارزشی نداره.من هم تصمیم گرفتم واسه پسرم طلا (بدون اجرت)بگیرم تا اینکه حساب باز کنم.از زمانی که بچه ام بدنیا اومده تا الان طلا گرمی پنج هزارتومان گرونتر شده.(اواخر بهار امسال)من سه سال پیش ازدواج کردم.طلا از اون موقع تا حالا از دو برابر هم بیشتر شده
به نظر منهم پول توی بانک گذاشتن اشتباهه. مخصوصا با این تورمی که هر روز داره تو مملکت ما بالا میره.
به نظر من بهترین کار اینکه که هر وقت که پول دستتون اومد یا اینکه اطرافیان به بهانه ای به بچه شما کادو پول دادند اونها رو جمع کنید و تبدیل به سکه یا گردنبند- دستبند - گوشواره ... خلاصه یه تکه طلایی بکنید که به مرور زمان به ارزش اون افزوده بشه.
پولی که امروز مبلغ قابل ملاحظه ای به حساب میاد 10-15 سال دیگه که بچه بزرگ بشه با این وضع تورم فکر نکنم ارزش مادی زیادی داشته باشه دیگه
من برای علیرضا زمانی که سه ماهه بود مسکن جوانان باز کردم من 5 ساله رو انتخاب کردم سال اول ماهی 75 تومن می دادیم الان که سال دوم هست ماهی 80 تومن می دیم که بعد از 5 سال 30 میلیون بهمون وام می دن و 5 میلیون خودمون رو مجموعا می شه 35 میلیون .
شاید مبلغ زیادی نباشه اما با شرایط زندگی ما و کارمند بودن شوهرم و اینکه بیشتر قسط هامون تا سه سال دیگه تموم می شه می تونیم پول هامون رو جمع و جور کنیم و خونه بخریم به امید خدا
در مورد پس انداز هم برای هر دو تا بچه ها یه حساب باز کردم و توی هر کدوم یه مبلغ کمی هست که می خواستم ماهیانه یه چیزی براشون بذارم اما الان که پست های شما دوستان رو خوندم دیدم شما درست می گین توی همین چند سال اخیر کلی پول بی ارزش شده و همه چیز چند برابر شده شاید بهتر باشه منم به جای پول نقد طلا بگیرم آخه بچه های من پسر هستن طلا خیلی به دردشون نمی خوره بعد هم در مورد نگهداری طلا توی خونه یه کم می ترسم و نمی دونم می شه پیشنهاد بدین البته من نمی تونم هر ماه مبلغ زیادی کنار بذارم حتی اندازه ی یه ربع سکه هم نمی تونم چون خیلی قسط داریم
و یه سوال دیگه اینکه میخواستم بدونم طلای بدون اجرت رو از کجامی گیرین من شنیدم که بازار تهران داره اما تاحالا ندیدم ممنونم
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت