2777
2789

من خوندم

بد نبود یعنی منو جذب نکرد

عوضش عاشق پس از بیست سال شدممم😍💕

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوندمبد نبود یعنی منو جذب نکردعوضش عاشق پس از بیست سال شدممم😍💕

من خوندم 

چرا پسره اینطوری بود 

بیشتر ازینکه شخصیتش یه طلبه لطیف و باتقوا و منطقی باشه، مثل شخصیت پسرای عصبی رمانای اینترنتی بود 

من خوندم چرا پسره اینطوری بود بیشتر ازینکه شخصیتش یه طلبه لطیف و باتقوا و منطقی باشه، مثل شخصیت پسرا ...

آرشام تهرانیه طلبه😂؛ یه طوری بود کلن 

تعریفشو زیاد شنیدم خریدم دیدم نه اونقدرا که فک میکردم جذب نکرد 

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
من خوندمبد نبود یعنی منو جذب نکردعوضش عاشق پس از بیست سال شدممم😍💕

و اینکه بنظرم دختره هم مثل دخترای رمانا آبکی بود 

الکی مثلا خیلی از حضور تیمورتاش بدش میومد و میترسید 

بعد هیچ عکس العملی به رفتارای خارج از عرفش نشون نمیداد

و اینکه بنظرم دختره هم مثل دخترای رمانا آبکی بود الکی مثلا خیلی از حضور تیمورتاش بدش میومد و میترسید ...

اره قلم نویسنده ضعیفه اما مهمترین چیزی که باعث تبلیغش شده روایت کردن اون دورانه 

ارشام تهرانی کیه؟اسم کتابه؟

نه😂

تو این رمان آبکیا اکثرن پسره پولدار و مغرور و عصبیه اسمش در نهایت باکلاسی آرشامه اونم آرشام تهرانی💆🏽‍♀️😂

اره قلم نویسنده ضعیفه اما مهمترین چیزی که باعث تبلیغش شده روایت کردن اون دورانه

دقیقا 

وگرنه کاملا مثل رمانای اینترنتی بود 

یه انتظار دیگه ای داشتم ...

به نظرت آخرش علیسان با دوتا زن چیکار کرد؟🥹😂

دقیقا وگرنه کاملا مثل رمانای اینترنتی بود یه انتظار دیگه ای داشتم ...به نظرت آخرش علیسان با دوتا زن ...

اوهوم

تقریبن یکسال پیش خوندم یادم نمیاد 

ولی از داستانایی که تهشون بازه به معنای واقعی کلمه بیزارم💆🏽‍♀️🖐🏿

نه😂تو این رمان آبکیا اکثرن پسره پولدار و مغرور و عصبیه اسمش در نهایت باکلاسی آرشامه اونم آرشام تهرا ...

آهااااع 😂ازون جهت...

بیشتریاشون همونطوریه

و پسره تعادل روانی نداره 

یهو الکی غیرتی میشه یهو الکی میزنه زیر همه چی ، بعد مث چی پشیمون میشه 

دختره هم همیشه مظلوم و ترسو و ضعیفه، که پسره یه جا گیرش میندازه و میگه مال خودمی و فلان 

اونم از ترس میلرزه و اشکاش سرازیر میشه  و کااارخدا یهو پاش سست میشه و میوفته تو بغل پسره 😂