2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم رو میزنن چیکار کنم

226 بازدید | 26 پست

دخترم 6سالشه میره تو کوچه بازی کنه همه رو سرش سوار شدن از 4ساله گرفته تا 10ساله یا میزننش یا اذیتش میکنن چیکار کنم؟دخترمم هیچی نمیگه کلا رو بچه دست بلند نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرست تو کوچه 

چجوری اعتماد میکنی 

بچه ها رو تو یه اتاقم نباید تنها گذاشت خواهر 

دوره زمونه بد شده 

دخترتم که از خودش دفاع نمیکنه 

خدای نکرده یکاری باهاش بکنن چی

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

کلا تو کوچه فرستادن اشتباهه برای زمان ما اوکی بود ولی الان دیگه خطرناکه نفرست ‌

ببرش پارک ولی بهش یاد بده همیشه از خودش دفاع کنه جواب بده به بچه ها بگه حق ندارن اذیتش کنن و مراقب خودش باشه.

اگه میفرستی تو کوچه خودتم برو وایسا مراقب باش کسی اگه خواست بزنه برو به مادرش بگو دعواشون کن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خودم بچه کوچیک دارم دو ماهشه نمیتونم برم پارک

تنها اصلا نفرستش خطرناک روزی یک ساعت ببرش پا ک با اون بچه خودت بزارم تو کالسکه راهش بلر

موند به قلبم حسرتش،ولی عشق همینی هست،،که هست!!! بخوام نخوام ندارمت... :)🖤

از کوچیکی باید طوری تربیتش میکردی که توی جامعه گرگ باشه نذاره کسی اذیتش کنه الانم دیر نشده یه مدت باهاش برو توی کوچه و پشتش دربیا درسته میکنه بدعادت بشه و همیشه خودشو پشت تو قایم کنه اما الان ازین بحران درش بیار نذار تو سری خور بقیه دربیاد ببخش اینقدر رک گفتم چون خودم یه دختر 4 سالع دارم حس و حالتو درک میکنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نفرست تو کوچه چجوری اعتماد میکنی بچه ها رو تو یه اتاقم نباید تنها گذاشت خواهر دوره زمونه بد شده دختر ...

چیکار کنم طاقتش نمیگیره .وقتیم تو خونست همش سرش تو گوشیه ولش کنی ساعتها نگاه میکنه