2777
2789

حالم بدع از شوهرم دورم ی هفته هم و‌ندیدیم و احتمالا یکی دوهفته دیگ هم‌نیست

من اینروزا پریودشدم خیلی عصبی و‌ناراحتم و باهم دیگ بحثمون شد دلم تنک شده براش حال روحیم هم‌بخاطر دور بودنش هم بخاطر اذیت شدیدددد بچه هام هم پریود شدنم داغون شده خیلی حالم بده اشتی کردن ماهم خیلیی سخته خیلیییی چون شوهرم ک‌لحظه ب لحظه بجااروم بشه عصبی تر میشه بحث و خیلی کشش میده اصلا حالم خوب نیست چرا وقتی یمدت ادم بدمیاد همش پشت هم اتفاق بد میوفته خیلی بده حال روحیم خیلییی نمیدونم همه چی دست ب دست هم داده اذیت بشم

همش میگم واقعا خوشبحالش قهرو‌اشتی به هیچجاش نیست اصن براش مهم نیست انگار اصلا ن از دوری اذیت میشه ن قهر واقعا خوشبحالش ک‌میتونه

متنفرم از اینهمه ضعفم

مردها مثل ما نیستن و مثل ما فکر نمیکنن

هیچوقتم قهر نکنید رفتار اقتدارشکن هستش و اونی ک اذیت میشه ماییم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو یه دوش بگیر فکرتو ازاد کن دست بجه هاتو بگیر ببر پارکی یا خونه مادرت اینا اگه نزدیک هستن شبا هم خوراکی بگیرید و با بچه ها میل کن چای یا کافی میت هم عالیه  فیلم خوب هم دانلود کن من اون روزی فیلم خجالت نکش  ۱ دیدم خیلی خوب بود روحیه ت عوض میشه الان که شوهرت نیست زیاد بهش فکر نکن یا اگه میخوای خیالت راحت باشه پیام عاشقانه بفرس و از دوریش ابراز نگرانی کن  حدا اقل ابنطوری خیالت راحته که تلاشتو کردی