2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
واصلا متاسفانه همینه آخه میگه از بچگی میخوای بره پزشکی خوب میخوند خیلی ها به خاطر پزشکی واقعا از زن ...

الان میگن حقشه  واقعا یسریا از خیلی چیزا میزنن تا تو درس موفق شن انوقت یسریا اینجوری چی بگم والا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
۳ تا مدال طلا گرفتنیعنی نفری ۶ میلیارد 😄ولی نوش جانشون ،زحمت کشیدن

بله 😅 

فقط نمیدونم چرا نقره ها و برنز ها ۱ میلیارد و خرده ای گرفتن .. خب نقره باید بیشتر بگیره نه اندازه برنز ... 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گقتن کنکور نتونست بده درخواست پزشکی دانشگاه تهران داده خودش گفت نمیدونم موافقت کردن یا ن منشی گفت مو ...

شما خودت ویدیو اش رو دیدی؟

حرف زیاد میزنن تو اینستا ولی بعید میدونم واقعیت داشته باشه

ناعادلانه هست تا یه حدی پزشکی رفتنش اگر درسش خوب نباشه و بدون آزمون بخواد بره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من فکر میکردم بیان تربیت بدنی بزارن برهاینجوری واقعا میشه حق خوری😑عالیه دیگهزندگی کنورزشتو کنتفریح ...

دقیقا بحث منم همینه 

کسایی که اکثرا مخالفت میکنن نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن پزشکی حقشه😐😂

2805
شما خودت ویدیو اش رو دیدی؟حرف زیاد میزنن تو اینستا ولی بعید میدونم واقعیت داشته باشهناعادلانه هست تا ...

عزیزم تو تلوزیون میگم گفتن ویدیو چی😐  تلوزیون که نمیاد دروغ بگه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
جای کسی رو نمیگیره اگه هم برند سهمیه جدا هستند ک اسیبی به کسی نمیرسونه و اینکه ما اصلا سابقه تحصیلی ...

آخه اگه  میتونس که  کنکور میداد این همه اصرار نمی کرد 

تازه سهمیه هم نمیخواد میخواد مستقیم برا دانشگاه 😂

منکه اصلا مصاحبه ای ازش ندیدم ک بگه پزشکی میخوامنمیره بابا الکی شلوغش کردنبا این همه حمله ای ک بهش ش ...

برنامه زنده اورده بودش شبکه دو.گفتش دیپلم تجربی دارم و میخام رشته پزشکی برم. مجری گفت اره رییس جمهور موافقت کرده و ایشونو قبول کردن پزشکی .ولی بنده خدا زحمت کشیده فک میکنم حقشه 

منکه اصلا مصاحبه ای ازش ندیدم ک بگه پزشکی میخوامنمیره بابا الکی شلوغش کردنبا این همه حمله ای ک بهش ش ...

همین الان از شبکه پخش شد من خودم فکر میکردم شایعه هست اما خودش گفت همین نیم ساعت پیش تو برنامه از مامان بگو

بله من نگاه کردم تو تلویزیون خودش گفت رشته پزشکی می‌خوام و خانوادشم گفتن تو دبیرستان درسش خوب بوده و خودشون گفتن میتونن مدیریت کنن که هم ب پزشکی برسن هم المپیک دوره بعد

عزیزم تو تلوزیون میگم گفتن ویدیو چی😐 تلوزیون که نمیاد دروغ بگه

چقدر ساده است دختره پس 

تا اخر عمرش مسخره اش میکنن که خودت نخونده رفتی مگس هم مطب اش نميره 

امیدوارم این ظلم رو در حق خودش و بقیه نکنه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من که میگم حقشه بذارن برهتلاش کرده حسابی

ببخشید پس رتبه یک کنکور رو هم لطف کنن یه مدال المپیک بهش بدن

آخه چه ربطی داره؟ هر کسی تو یه زمینه ای تلاش میکنه دلیل نمیشه چون تو تو اینجا موفق شدی اونجا هم موفق باشی تازه ورزش و پزشکی اینا چه ربطی به هم دارن؟تازه اونم پزشکی تهران

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
الان میگن حقشه واقعا یسریا از خیلی چیزا میزنن تا تو درس موفق شن انوقت یسریا اینجوری چی بگم والا

اینایی ک میگن حقشه مطمئن باش ی مشت سهمیه ای ان 

حالا اینم مدال آورده تلاش کرده ولی واقعا حقش نیست بره پزشکی...

پس باید مدال منم بدن چون کنکور داشتم وقت نکردم واسه المپیک تمرین کنم.....😏

به نظرم زحمت کشیده و بر اساس آیین نامه و قانون هر رشته بخواد میتونه برهمدال المپیک گرفتن کار هرکسی ن ...

کسی نمیگه المپیک کار هرکسیه ولی آخه چه ربطی به پزشکی داره 

آخه طرف اگه صلاحیت داشت کنکور میداد 

والا پزشکی دانشگاه که میری کارا که بیشتر هم میشه 

چطور میگید اسیبی نمیزنه ؟ 

مگه شما تو این جامعه نیستی ؟ 

2810