2777
2789
عنوان

مرتیکه احمق روانی حالشو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا عصبی بودم کاری کردم هزار بار گفت معذرت میخوام اشتباه کردم.یهو شوهرمم اومد.اونم ازاونور داد وبی ...

شیر مادرت حلالت واقعا

دیگع با لفظ مسخره ی دوربین مخفی اسایش نذاشتن برا ملت 

شورشو دراوردن

سلام قلب من چطوری خوبی سراغی از من نمیگیری مردم ... زندم ...

سلام عزیزم 

درگیر کارای پسرم بودم متاسفانه فهمیدم بچه بریچه و باید سزارین بشم حالم خوب نبود امروز خودمو جمع کردم تاپیکامو بیبینی فعالیتمو میبینی🙂

حالت چطوره

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

زن داداشش همسایه هاش همه اومدن پایین گفتم دفعه اخرت باشه واسه مسخره بازیای اینستات ازبچه ها استفاده میکنی..دیگه شوهرمو به زور آوردم گفت بریم چون همش میگفت حلال کن اشتباه کردم

خب حالا یه داد زده سرش انگاری چی شده

شاید خیلی مادرا وقتی بچه درحالی که ترسیده براش تعریف میکنن بخندن بگن اشکال نداره شوخی بوده اما این شوخی نیست این بازی با قلب بچه مردمه برای مسخره بازی وخنده بچه من بازیچه نیست بگم عیب نداره شوخی بوده

سلام عزیزم درگیر کارای پسرم بودم متاسفانه فهمیدم بچه بریچه و باید سزارین بشم حالم خوب نبود امروز خود ...

سلام قلب من 

ای وای

ببین به خدا سزارین چیزی نداره چرا تو انقدر میترسی رو نمیدونم 

قربونت بشم الان داشتم تاپیکتو میخوندم . انقدر نگران نباش سزارین الان دیگه شده جزو اسون ترین و راحت ترین عملا 

منم داغوون

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

اگه دوربین مخفی بود، ازتون رضایت گرفت بابت پخش فیلم؟

نبوده فقط چون بادوستاش جمع بوده اومده خوشمزه بازی دربیاره همه خندیدن اخرش گفت چالش دوربین چون گفتم شکایت میکنم ازت شاهدم پیدا میکنم 

سلام قلب من ای وایببین به خدا سزارین چیزی نداره چرا تو انقدر میترسی رو نمیدونم قربونت بشم الان داشتم ...

الان دیگه مهم نیست برام فقط  میخام زایمان راحتی داشتم باشم همین

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

باید شوهرتو میبردی همون میله رو‌ میکرد تو ماتحتش بعد میخندید با دستش یه جارو نشون میداد میگفت نترس د ...

شوهرم قصدش همین بود منتها چون دسشو گرفت گفت خودم چهار تابچه دارم حلال کن خریت کردم کوتاه اومد شوهرم گفت بچه داری و این مسخره بازیارو درمیاری مسخره بازی به چه قیمتی

2810