دوستان پوست وسیعی از ناحیه سینه م درگیرسرطان شده،دکترا هم اونقد ب من امید ندادن شیمی درمانی هم اونجوری ک باید جواب نداذه و باید هی داروهامو عوض کنن،سینه م عفونت کرده فشارم ۹،امشب بستری میشم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نگرانیم از این هست که ترسیده بود.نگران ترسش هستم.وگرنه الان علم پزشکی پیشرفت کرده به راحتی همه چی ...
پناه بر خدا عزیزدلم من یسری پارسال هم نزدیک دوماه ازش بی خبر بودم مردم از نگرانی یهو معلوم شد اون کاربری سحر تعلیق شده بود کاربری جدید زده بود خیلی تو اون برهه اززمان نگران بودم ک اومد خوشحالم کرد ان شاء الله فردا بیاد جفتمون خوشحال شیم
نمیدونم کی پیام منو ببینی ولی فامیل ما هم درگیر سرطان سینه هست تو بیمارستان یکی رو دیدیم اومده بود خانوم خیلی خیلی خیلی خوشگل محوش شده بودم سرطان کل بدنشو درگیر کرده بود ولی انقد روحیش خوب بود من اصلا فک نمیکردم مریض خودش باشه خداروشکر ازمایششم خیلی خوب بود دکترش گفت تومورها دارن کوچیک میشن
سحر جان ما نگرانتیم ،عزیزم یخبر از خودت بما بده ،من دلم روشنه که خوب میشیو میای خوشحالمون میکنی ،همه چی دست خداست ،من امید دارم که خدا نجاتت میده مثل همون آیه ی زیبایی که برات اومد ...