2777
2789
عنوان

دانشگاه علمی کاربردی یا پیام نور

289 بازدید | 21 پست

سلام من میخاستم برم دانشگاه با توجه به تراز و نمره هام میخام برم پیام نور یا علمی کاربردی کدومش بهتره و اینکه نمیخام شهر خودم بمونم میخام برم از شهرم سمت رشت برای دانشگاه و خابگاهم باید بگیرم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم پیام نور و علمی کاربردی خابگاه داشته باشن

منم امسال میخام پیام نور برم ولی شهر خودم

خیلییییی بهتر از علمی کاربردیه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
شهرت کجاست؟میتونی با رطوبت و هوای شرجی شمال کنار بیای؟

اارع عزیزم میتونم کنار بیام من زاهدانم و شهرم واقعا خشک و گرمه و اصلا اینده شغلی توی این شهرم ندارم و شهرمودوست ندارم🥲💔

فک نکنم پیام نور و علمی کاربردی خابگاه داشته باشنمنم امسال میخام پیام نور برم ولی شهر خودمخیلییییی ب ...

ارع مامانم میگ یا برو پیام نور یا علمی کابردی برای خابگاه باید بریم خودگردان ها ک اونم هزینه داره 

ارع مامانم میگ یا برو پیام نور یا علمی کابردی برای خابگاه باید بریم خودگردان ها ک اونم هزینه داره

چ رشته ای میخای بری؟؟

من امسال میخام حقوق پیام نور برم علمی کاربردی اصلا بدرد نمیخوره

تایم انتخاب رشته نشده هنوز؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
چ رشته ای میخای بری؟؟من امسال میخام حقوق پیام نور برم علمی کاربردی اصلا بدرد نمیخورهتایم انتخاب رشته ...

انتخاب رشته برای ورودی مهر پیام نور از مرداد میگن ثیت نامی داشت احتمالا ما بهمن ما ورودی داشته باشیم

انتخاب رشته برای ورودی مهر پیام نور از مرداد میگن ثیت نامی داشت احتمالا ما بهمن ما ورودی داشته باشیم

جان؟؟؟

من تقریبا ۲ هفته پیش رفتم خود دانشگاه پیام نور گفتن برو تا نتایج انتخاب رشته بیاد

من ک کنکور ندادم ولی گفت اونموقعس انتخاب رشته

الان شما اینجوری گفتی من استرس گرفتم...ینی چی!!!!!

جان؟؟؟من تقریبا ۲ هفته پیش رفتم خود دانشگاه پیام نور گفتن برو تا نتایج انتخاب رشته بیادمن ک کنکور ند ...

منم اینترنت خوندم عزیزم لطفا استرس نگیر🥲

اگه اینجوری باشه عالیه میتونیم ورودی مهر باشیم 

هزینه هر ترمش میدونین چنده؟ 

منم اینترنت خوندم عزیزم لطفا استرس نگیر🥲اگه اینجوری باشه عالیه میتونیم ورودی مهر باشیم هزینه هر ترم ...

فک کنم ۳ تومن و ایناست

قضایی یا کامپیوتر ولی کامپیوتر میرم چون آینده دارم هست این شغل و میتونم بعضی جاها مشغول کار بشممشکلم ...

کامپیوتر برو علمی کاربردی

طبق تجربه میگم رشته های که کلاس عملی دارند نباید بری پیام نور، مخصوصا رشته کامپیوتر سرخورده میشی و افسردگی میگیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کامپیوتر برو علمی کاربردیطبق تجربه میگم رشته های که کلاس عملی دارند نباید بری پیام نور، مخصوصا رشته ...

ممنونم ازتون از راهنماییتون

شهریه هر ترمش میدونین چقدره چون با دیپلم انسانیم میرم