2777
2789
عنوان

مشکل در ثبت نام کتاب کلاس اول

217 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.پسرپ میخواد بره کلاس اول امسال.هنوز نتونستم براش کتاب ثبت نام کنم.چند بار رفتم مدرسه همه چیز تو ساپانه سیدا ثبت شده بود،اما وقتی میزنم کد ملی و رمز عبور رو میزنه دانش آموز یافت نشد.

زنگ زدم سامانه کتاب گفت کد ملی رو بده بررسی کنم

کد ملی رو دادم گفت غیرایرانی ثبت شدین.

اما من خودم رفتم مدرسه جلو خودم ایرانی ثبت کرد.

کسی تا بحال این مشکل رو داشته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدرصد نمیبینی میگ مدرسه جلو خودش ایرانی ثبتش کرده

اگه افغانی هست پس بره کشور خودش تا مشکل برای مدرسه تحفه هاش نداشته باشه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

افغانی هستی مدرسه بیشعوری کرده ایرانی ثبت کرده کد ملی ایرانی ک نداری سر سامانه هم میخاین کلاه بذارین

تازه میپرسه کسی این مشکل و داشته دنبال راه حلی جمع کن برو افغانی بو گندو

😂😂😂الان اون کاربرایی ک دفاع ازشون میکنن تشریف بیارن کتابای بچه هاشونو بدن ب این😂

ینی خاک بر شر کسایی ک ازشون دفاع میکنن،باید اونارم بفرستیم برن تا کشورمون آباد شه🤢🤮

افغانی هستی؟

نه عزیزم ایرانی هستم تهران به دنیا اومدم پسرمم تهران به دنیا اومده هیچ رگ و ریشه ای هم از افغانستان و کشور دیگری ندارم.

بخاطر اینکه ثبت نشده بود سیستم اتباع زده بود رفتم مدرسه دید خالیه ایرانی نوشت برام اما هنوز تو سامانه کتاب ویرایش نشده.

2810