2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابش نده هیچکس حال ما منتظر درک نمیتونه بکنه

ان شاالله که خیلی زود دامنتون سبز بشه 🍓❤️مادر شدن یعنی واسطه ی خلقت شدن... امیدوارم خیلی زود امین خلقت خدا بشید و یه انسان پاک بیاد بغلتون 🥺

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
2805
خیلی ناراحت شدم 🥲 ایشالااااا به زودی دامنت سبز شههنوز باردار نشدی ؟!

دوباره شدم یادمه از ذوقش تا صبح بیدار بود بعد چند روز افتادم ب خون ریزی خارج رحم بود لولمه از دست دادم😔

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
من مجردم اما اگر روزی اتفاق افتاد....یه میز شام دونفره خوشمزه میچینم شمع روشن میکنم ویه جعبه کادو کو ...

واییی ی روزی بقران عیننننن اینو تصور میکردم🤣🤣🤣🤣

ولی اینقد انتظار کشیده بودیم دلم نیومد نگم 

دفعه اول ک زنگ زدم گریهههه داشت سکته میکرددد گفتم بیبیم مثبت شده داش ع خوشحالی میمرد دوتایی گریه میکردیم 

دفعه دومم باز زنگ زدم اروم اروم گفتم 

بیبی خریدم رسید نداد زنگ زدم گفتم پول درست برداشت شده گفت اره چی خریدی دیگ خودش بیبی چک گرفتی گفتم اره گفت خوبه گفتم خوشحال نشدی؟ گفت وقتی خوشحال میشم ک دوتا خط روش باسه دیگ گفتم هست باورش نمیشد هعی میگفت قسم بخور تهشم ک مطمئن شد گریه افتاد 

صبش زنگ زدم گفتم فک کنم دارم پری میشم الکی بیچاره نفسش بالا نمیومد حرف بزنه🤣

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ان شاالله که خیلی زود دامنتون سبز بشه 🍓❤️مادر شدن یعنی واسطه ی خلقت شدن... امیدوارم خیلی زود امین خ ...

ممنون عزیزم❤️

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
پوچ بود رفتم سقط کردم بعد باز باردار شدم خارج رحم شد لولمو از دست دادم😔سر بارداری دومی از ذوق خواب ...

در هر صورت اینو بدون هر اتفاقی که میوفته رو خدا برامون مقدر کرده

پوچ بود رفتم سقط کردم بعد باز باردار شدم خارج رحم شد لولمو از دست دادم😔سر بارداری دومی از ذوق خواب ...

عزیزم با طب سنتی پیش برو واقعا عالیه 

پیش یکی برو خداشناس باشه اهل تیغ زدن نباشه 

من هم کمرمو باهاش درمان کردم هم تنبلی تخدانمو 

2810