2777
2789
مشکلتون چیه شما؟درمان دارویی جواب نداده تو این ۵ سال؟ای وی اف و هیچوقت بهش فک نکردی؟منم دو ساله اقدا ...

والا قبلا میگفتن مشکلات رحمی داری

رفتم دکتر خیلی عالی گفت هیچیت نیست فقط تنبلی داری

اسپرم شوهرمم خوبه

دارو میده میشه کیست نمیده فولیام رشد نمیکنن اصلا تعادل ندارن

والا آی وی اف رو گذاشتم آخر آخر میخام امیدمو از دست ندم 

یجورایی برای خودم انگیزه درست میکنم

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب بود ساعت ۴ صبح!!!😅 بیدارش کردم بهش گفتم گفت خانم‌حوصله داریا بگیر بخواب!!!تا فردا🥴

خوشحالیش موج میزنه😂

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

2805
خواب بود ساعت ۴ صبح!!!😅 بیدارش کردم بهش گفتم گفت خانم‌حوصله داریا بگیر بخواب!!!تا فردا🥴

احساس میکنم این همون پدری میشه که اگه بچش خوابش بیاد میگه نمیخواد بری مدرسه 😂😂😂

نتونستی صبر کنی ؟!منم احساس میکنم نمیتونم صبر کنم تا از سر کار بیاد 😂😂😂

اررره‌ 😬😬. آخه وقتی خودت متوجه میشی دیگه دل تو دلت نیست و هول می‌کنی من که نتونستم خودداری کنم صبر کنم تا تدارک ببینم سریع زنگ زدم گفتم 😁😁. 

ناخواسته بود خودش بیبی چک خرید دیگه عکس بیبی چک رو براش فرستادم نوشتم بابایی من ۹ ماه دیگه میام

اونم گفت به سلامتی پس باید زودتر عروسی بگیریم

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
خب باید درک کنی چی میگم😅😅😅

خب چرا باید درک کنم

وقتی رابطه جنسی هست که همون لحظه باردار نمیشی

حتی ادمای سالم یک سال نرماله بچه دار نشدن بدون جلوگیری

حتی آی وی اف صد در صد نیست شاید جنین دلش نخاست بچسبه به رحم

فقط فقط کار خدا باید باشه

عزیزم میدونی آی وی اف چیه

چند سالته گلی

.

من بعد چهار سال باردار شدم بی بی زدم مثبت شد ب همسر نشون دادم شوکه شد 

بعد رفتیم سونو با شوق ذوق میخواست از مانیتور فیلم بگیره برا قلبش کلیپ درست کنم 

دکتر سونو گفت پوچه💔پاهام نانداشت از تخت بلندشه دکتر دستمو گرفت اشکا دکتر ریخت ب حال منو همسرم💔اون لحظه رو هیچوقت یادم نمیره

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
2810