2777
2789
پسره گلم

ان تی گفت دختره 

خداکنه پسربشه😍

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان تی گفت دختره خداکنه پسربشه😍

سلام عزیزم خوبی؟تو تاپیکت بودم خودم من که تبحر بچه های اینجارو ندارم ولی طبق عکس سونوی جنین خودم خیلی مشابهشه میگم پسر با عکس دخترم فرق داره تو همین تاپیک جفت عکساشون هست نگاه کن پسرم کشیدست مثه جنین شما دخترم گرده و جمعوجور

وضربان قلب بچه منم ۱۶۰ بود تو انتی

ایشون واسه بچه منو درست حدس زد ایشالا براشماهم درست بگه اگه درست گفت بنظرم باید پیج بزنه اینستا تشخی ...

ایشالله درست گفته باشع 

مادر زنم یه کاربر دیگه هم که گفت ۱۰۰ درصد درست میگم هم گفتن پسره 

حالا خداکنه پسر باسه منو خواهرام پسر نداریم‌زخم زبون اذیتمون میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
راستی اگه هفته ۱۵ هستی برو سونوی جنسیت اگه پولش برات مهم نیست من برام پولش مهم بود شوهرم نداد دیگه ن ...

دیگه میمونم همون انومالی میرم از همون میترسم میگم هرچی دیرتر بفهمم بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشون واسه بچه منو درست حدس زد ایشالا براشماهم درست بگه اگه درست گفت بنظرم باید پیج بزنه اینستا تشخی ...

والا خواهر من شانس ندارم 😆😆کسی پول نمی‌ده 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
2810